fbpx

Omdat het leven zo snel gaat, gaat ook de tijd snel voorbij dat je geniet. Het leven is vooral bedoeld om het leuk te hebben en dat leven te leiden waar jij naar verlangt.

En toch zijn er nog een heleboel mensen die tijd verloren laten gaan door zaken die je niet veel verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je bewustzijn.

Veel hoogsensitieve mensen ervaren ergens last van, maar zien het niet als een probleem of zien niet het nut ervan in om hier iets mee te gaan doen. Ze blijven aanmodderen of klagen en denken dat er vast iemand in hun leven komt die met een toverstaf gaat zwaaien en dat dan alles goed komt. Het moet niet te veel tijd en moeite kosten.

Dit kan best confronterend overkomen, maar het feit is, als je je erin herkent, dat het meer confronterend is dat je er niets mee doet. Zo verspil je kostbare tijd om te genieten!

Het gaat hier dus om verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leven en die van je kinderen en zelfs voor het collectief proces!

Weet dat jouw hoogsensitiviteit een bijzonder mooie eigenschap is waarin het de bedoeling is dat je deze gaat ontwikkeling om tot volle bloei te laten komen. Eerst voor jezelf en dan om door te geven aan anderen. Want de wereld heeft jouw sensitiviteit en licht nodig!

Neem hier ook echt de tijd voor. Het leven vraagt je niet om de zevenmijlslaarzen aan te trekken, wel dat jij je steeds meer bewust gaat worden van wie jij werkelijk bent en hiervoor te gaan staan.

Zo heb ik een online programma ontwikkeld waarin je in 6 maanden leert hoe om te gaan met je hoogsensitiviteit. Mensen die hier aan mee doen zijn super enthousiast met wat ze allemaal leren en hoe hun leven hierdoor verandert.

Mensen die nog niet meedoen hebben soms als reden dat ze 6 maanden wel erg lang vinden… Terwijl ik denk: 6 maanden, zo kort…? Want hoe geweldig is het dat je binnen 6 maanden zoveel tools en begeleiding krijgt dat je na zolang geworsteld te hebben weer incontrole bent van jouw leven!

Wat ik je allemaal leer in 6 maanden geldt niet alleen voor die 6 maanden het helpt je verder voor de rest van je leven!

Oké ff een voorbeeld:

Stel dat jij gezonder wil eten en je doet daarvoor een kookcursus. Je maakt heerlijke gerechten en je voelt je er goed bij. Dan is dat toch alleen maar heerlijk om mee bezig te zijn? En het gezonde koken stopt toch niet als de kookcursus afgelopen is?

Nee joh dan heb jij precies geleerd wat jij moet weten om zelf verder te gaan met gezonde maaltijden maken!

Creëer je eigen levensstijl!

En zo is het ook precies met mijn online programma: het wordt je nieuwe levensstijl!

Doordat ik 6 maanden met je meeloop en jij al je vragen kan stellen haal jij er precies uit wat jij nodig hebt en jij wil leren.

Wat een mooie hand uitreiking is dat!

Het is geen zware klus met hangen en wurgen nee, dit programma is gemaakt om jouw leven lichter te maken en dat je geniet van jouw leerproces! We maken er een feestje van!

Het is nu de tijd om jouw roer in liefde om te gooien!

Wil jij een gezonde levensstijl creëren? Kijk dan hier verder!

Categories: Algemeen

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *