fbpx

Ik ben een hoogsensitief mens dat altijd in ontwikkeling is. Ik vind de mens en het leven zo intrigerend dat ik altijd op zoek ben gegaan naar de diepere drijfveren van de mens. Ik ben vooral geïnteresseerd in de diepere laag van de mens -> het stuk ijsberg dat onder het water ligt. Want daar bevindt zich het echte leven van eenieder.

Om dat te leren begrijpen ben ik eerst in mijn eigen onderste gedeelte van mijn ijsberg gaan kijken, voelen en ervaren. Om te leren wat ik diep van binnen voel. Wat dat precies was wist ik toen nog niet, maar het is altijd mijn drijfveer geweest om mezelf daarin te ontdekken en te leren kennen. En dat maakte dat ik veel aan zelfontwikkeling heb gedaan en oude wonden heb aangekeken en heb geheeld.

Wie zichzelf steeds beter kent kan een ander ook beter leren kennen

Ik heb zo vaak gehoord: ga je nou weer een opleiding of sessie doen, ben je nou nog niet klaar?

Uh …nee…want daar is het leven veel te mooi voor om klaar te zijn. En wat is klaar? Volgens mij zijn we nooit klaar om te leren en te ontdekken wat er zich afspeelt in jou en wat het leven je allemaal te geven heeft.

En wil je jezelf leren kennen dan kan dat alleen als je investeert in jezelf en je de moed hebt om bij jezelf naar binnen te gaan en jezelf aan te kijken in alles wat er is.

Vooral mijn innerlijk leven blijft mij uitdagen om deze investeringen te blijven doen, om te gaan staan voor wie ik ben en wat ik uit te dragen heb. Dus zo groei ik door en verhoogt het telkens mijn bewustzijnslevel wat weer maakt dat ik in een nog beter contact kan blijven met mezelf en dat is zo fijn als hooggevoelig mens!

En zo werkt het voor elk persoon en wat ben ik blij dat ik weet en voel dat ik nooit alleen ben, maar altijd verbonden ben met alles en dus ook met de onzichtbare wereld waarvan ik mijn rijkste ervaringen ontvang en door mag geven aan anderen.

Door mezelf te blijven ontwikkelen weet ik waarom ik hier op aarde ben en dat geeft rust en vrijheid.

Ik ben een Lichtwerker en ben hier om jou licht bij te schijnen op jouw levenspad zodoende jou te begeleiden je bij je Goddelijke essentie te brengen. Door jou hierin te coachen help ik je het verleden los te laten zodat je jouw kracht, licht en liefde weer kunt gaan voelen en laten schijnen. Jij bent een voeler en zo nodig in deze wereld en daarom begeleid ik je om weer terug te keren naar je Ware Zelf! Want op deze manier ga je jezelf leren kennen en zal je het leven weer/meer gaan begrijpen waarvoor het bedoeld is -> zijn wie je bent en genieten van het leven mét je hoogsensitiviteit!

Ik heb er zelf voor gekozen (en ook jij) om in deze tijd geboren te worden. Ik weet ondertussen waarom ik nu leef zodat ik jou kan helpen met wakker worden om jou te begeleiden met de overgang van 3D naar 5D. Ik ontmoet elke dag mensen die ik hierin mag helpen, ieder op zijn/haar eigen manier.

En de transformaties gaan zo snel dat het al start vanaf het moment dat jij hulp toelaat in je leven.

Wat is jouw APK voor je Ziel?

Dus lieve mensen investeer in jezelf net zoals je auto eens per jaar een APK geeft. En als je auto weer voeding nodig heeft gooi je er zo een tank benzine in.

Maar welke innerlijke voeding geef jij aan jeZelf?

En daarom heb ik speciaal voor jou een prachtig aanbod. Alleen voor de mensen die echt graag door willen pakken. Mensen die het zat zijn om last te ervaren van hun hooggevoeligheid en er nu klaar voor zijn zichzelf echt te willen leren kennen, te leren omgaan met al die prikkels en zichzelf een blij leven gunnen mét hun hoogsensitiviteit!

Ben jij daar klaar voor?

Stuur me dan een mail naar nicoline@soulview.nl of stuur me een whatsapp bericht 0620816818.

Het is zo’n mooi aanbod dat ik dit aan maximaal 5 mensen kan aanbieden omdat je mijn exclusieve aandacht krijgt.

Ben jij klaar om je leven een magische wending te geven?

Categories: Algemeen

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *