fbpx

De laatste tijd kreeg ik een aantal vragen over de overgang van de 3e dimensie naar de 5e dimensie. We zitten al een hele tijd in deze overgangsfase, maar nu wordt de energie steeds meer voelbaar. En als je hsp bent dan kan je dat heel sterk voelen.

Maar hoe werkt dat dan? En wat is 3e en 5e dimensie?

We leven nu in de 3D wereld waarin we vooral fysieke en emotionele ervaringen op doen in een overwegend materialistische omgeving. Het is het bewustzijnsniveau van angst en macht. Dualiteit is de kracht waarin we telkens worden uitgedaagd en hierdoor groeien we van ons ego naar ons hart.

Ondertussen ontwaken er steeds meer mensen in hun spiritueel bewustzijn waardoor mensen anders gaan kijken, voelen en handelen. We zijn op de ladder van 3D door aan het groeien naar de 4D om vervolgens in de 5D wereld uit te komen. En dat kan botsen met mensen die vanuit de 3D wereld blijven leven.

Het proces, het leven, waarin we nu zitten symboliseert dit heel goed, herken jij dat ook?

Ik help mensen bij dit ontwakingsproces.

In de 5D wereld zijn mensen gegroeid naar een hoger bewustzijn, eigenlijk het bewustzijn waar we werkelijk vandaan komen: liefde en compassie. Je leeft vanuit je volledige bewustzijn. Zonder oordelen en in vrede.

Ik help mensen bij dit ontwakingsproces net zoals vele andere Lichtwerkers met mij. De mensen die hier nu mee bezig zijn leven vaak hun laatste leven hier op aarde om vervolgens door te evalueren naar een hogere dimensie.

Je kan nu vanuit 3D ook al een voet hebben in de 5D wereld. Dat kan je als lastig ervaren omdat je je heen en weer geslingerd voelt. Maar je kan ook juist de kracht van de 5D gebruiken om je verder te ontwikkelen.

Je verbinden met jeZelf!

Daarom is samenZijn en verbinding nu zo belangrijk en ben ik superblij dat ik dit ervaar in mijn leven.

Zo ook in mijn Facebook groep waarin ik mensen als hsp coach hierin meeneem. Ik ben een wakkermaker en ik leer je graag een andere kijk op het leven te geven. Een van liefde en compassie, van kracht en verbinding, van herkenning en erkenning van groei en samenZijn om zo van zwaarte naar (het) licht te gaan.

Wat kies jij al hsp?

Want het leven is niet bedoeld om akelig ellendig te zijn het is bedoeld dat jij aan het stuur staat van jouw leven.

Dus gooi het roer om en groei door naar de mens dat jij wilt zijn. Dat is mogelijk in deze tijd van transitie!

Jij beslist dat elke dag opnieuw.

Alleen jij creëert jouw eigen leven.

Niemand anders kan dat doen!

Dus nu is de tijd om te kiezen:

Blijf je hangen in de dualiteit of ga je mee waarvoor je op aarde gekomen bent!

Categories: Algemeen

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *