fbpx

Chakra's in Balans!

Tijdens de online training ga je een ontdekkingsreis maken naar jouw binnenwereld. Via mijn geleide meditaties ontdek je jouw chakra’s, jouw innerlijke leven. Hierdoor krijg je veel inzicht in jezelf. 

Ik geef je de mogelijkheid blokkades en emoties te kunnen helen en transformeren via mijn helende meditaties.

Je leert te voelen wat jouw lichaam en jouw innerlijk leven nodig heeft zodat je lekker in je vel komt te zitten!

 

Chakra’s in Balans is een prachtige online training want energie kun je keren met mediteren!

Je ontdekt jezelf in wie je bent en waarom je doet zoals je doet. Dit ga je helen en transformeren zodat jij toewerkt naar meer liefde, vrijheid en rust. 

Het is super leuk om mee te doen, ook als je niet bekend bent met chakra’s of meditatie. Ik ga het je allemaal leren.

Ga voor balans in je leven!

Wat gaan we precies doen tijdens de training: Chakra’s in Balans?

– 7 weken lang neem ik je mee in de wereld van de chakra´s 

– elke week krijg jij inzicht in een chakra en dus ook in jezelf 

– dit wordt bekrachtigd door affirmaties en edelstenen die je bij je kan dragen

– je ontvangt helende meditaties om je blokkade en/of emotie die je in dat chakra ervaart te helen en te transformeren

– je gaat de negatieve energie keren in positieve energie

– je kunt je inzichten direct omzetten in je dagelijks leven

– de training volg je wanneer jij dat wilt en in jouw tempo

– je kan de meditaties zo vaak doen als je wilt

– je houdt je bewustwording en groei bij in een mooi schrift zodat je je eigen transformatieproces kunt volgen

Wat levert het je op?

-je komt weer in contact met jezelf

-je krijgt inzicht in jezelf zodat je veel beter je grenzen gaat voelen en aangeven 

-hierdoor ga je keuzes maken in je leven die JIJ wilt!

-je houdt een innerlijke schoonmaak en ruimt op wat er niet meer nodig is

-je gaat negatieve ervaringen loslaten

-je gaat steeds beter begrijpen waarom jij op een bepaalde manier handelt of reageert

-je leert weer te voelen en te vertrouwen op je intuïtie

-je gaat beter naar de signalen van je lichaam luisteren 

Wat vinden anderen van de training?

“Wat een mooie minireisjes elke keer. Ook fijn dat ik altijd toegang hou en ze kan herhalen. Ik maakte er elke keer een ritueel van om vooraf de affirmatie op te schrijven en de chakra afbeelding na te tekenen. En dan na afloop op te schrijven wat ik beleefd had. Heel fijn! Ik heb ze alleen nooit herhaald en steeds intuïtief in de tijd gedaan. Blijkbaar genoeg?

Je hebt een fijne stem om naar te luisteren en vond ook de muziek mooi en passend. Ga zo door lieve Nicoline, het is heel waardevol!”

~Marjon

Nicoline is een kei in het maken van bijzondere meditaties en om deze zó te koppelen aan kennis maakt dat ik begrijp waarmee ik bezig ben. De meditaties beluisteren via de mobiele app vond ik helemaal mooi omdat ik ze overal kan doen, waar ik ook ben. Het heeft me veel inzicht gegeven en rust, want ik snap nu veel meer van mezelf. Het luisteren naar mezelf ben ik heel prettig gaan vinden en helpt me nu om dingen anders te gaan doen. Het heeft me enorm gesteund!”
~Esther

Met 1 druk op de knop doe jij mee.  

Zeven weken lang.

En je ontvangt nog een extra verdiepende bonus meditatie!

Van €97 voor maar €47!

Ik kijk er enorm naar uit om jou te verwelkomen!

 

Liefs van Nicoline