fbpx

Binnenkort start hier het online programma: Energie kun je keren met mediteren!

In dit online programma leer ik je wat mediteren is en help ik je je hoofd leeg te maken door steeds meer te ontspannen. Mijn zelfontwikkelde meditaties zijn helend en makkelijk om te volgen. Je hoeft je alleen maar door mijn stem te laten leiden.

Tijdens de meditaties neem ik je mee door de 7 basis chakra’s. Dit gaat niet om kennis maar om weer en meer contact te maken met je lichaam. Chakra’s zijn energiepunten in ons energetisch lichaam die ons helpen in balans te blijven zodat we optimaal in onze levenskracht kunnen staan. Als deze energiepunten niet goed gevoedt worden dan worden we moe en futloos en loopt de stress op omdat we wel “moeten blijven presteren”. Tijdens het online programma vertel ik je er van alles over. Vooral om in goede balans te komen en te blijven.

Op deze manier leer ik je hoe je eenvoudig negatieve energie kan keren in postieve energie zodat energie voor jou gaat werken in plaats van tegen werken.

Wil je op de hoogte blijven wanneer dit online programma start? Stuur dan een mailtje naar nicoline@soulview.nl