HSP coach Burn-out stress

Heling, Helderheid & Horizonnen   

Exclusieve Eendaagse Retraite

Ben jij een ondernemer die met je eigen visie en gaven een positieve impact maakt op de wereld?

Dan nodigen wij jou van harte uit om samen met een 

groep gelijkgestemden 

deel te nemen aan onze Exclusieve Eendaagse Retraite

waarin we op spirituele wijze werken aan helderheid voor jouw bedrijf.

HSP coach Burn-out stress
Sonia Hoenders & Nicoline Valkenburgh

🗓 12 november 2023 - 10.00 uur tot 17.00 uur


We zijn alweer over de helft van 2023 en waarschijnlijk ben jij al aan het nadenken welke impact jij wilt maken in het nieuwe jaar!

Je zit wellicht vol ideeën maar tegelijkertijd voel je dat het ergens niet stroomt. 

Je voelt een belemmering en hoezeer je ook vaak een eerste stap zet, je komt niet veel verder dan dat. Maar je wilt geen zijwegen meer nemen je bent klaar voor de snelweg!


Maar hoe kom je daar?


Wij zijn Sonia Hoenders en Nicoline Valkenburgh en wij begeleiden je naar jouw nieuwe stip op de horizon. Wij geloven dat alle antwoorden in jezelf zitten en we kunnen je door middel van een transformatieve reis, diepgaande visualisaties en energiewerk je brengen naar de snelweg waar je zo naar verlangt.


Wij zijn twee toegewijde spirituele gidsen die hun eigen individuele pad hebben bewandeld en nu hun expertise bundelen om een uitzonderlijke ervaring te creëren voor ondernemers zoals jij, die verlangen naar een doorbraak en een helder perspectief!

Met een stip op de horizon werk je met veel meer passie en focus en is de kans op succes het grootst!

HSP Business coach
Locatie Exclusieve Eendaagse Retraite

Of je nu starter bent of al jarenlang onderneemt, je bent welkom als jij voelt dat dit precies is wat je nodig hebt.

Onze overtuiging is dat je binnen één spirituele dag enorm veel inzichten kunt bereiken wat jouw persoonlijk leven en je business veel verder brengt. 


Wij gebruiken een zeer doeltreffende techniek voor innerlijke groei, namelijk het Quantumveld.Het Quantumveld is een veld in en om ons heen dat alle mogelijke potenties, inzichten en kennis bevat. Het is een energievorm waar maar weinig mensen toegang toe hebben omdat ze niet weten hoe ze daar bij kunnen komen. Zonder pilletjes of plantmedicijnen, maar vanuit diepe ontspanning begeleiden wij jou daar naar toe zodat je contact kan maken met dit veld.


Tijdens deze transformatieve reis neem je afscheid van belemmerende energieën, gedachten en overtuigingen, om ruimte te maken voor jouw authentieke kern. Van daaruit ontstaan nieuwe, magische en opwindende perspectieven voor 2024!

Stap op het pad wat voor jou bestemd is!

HSP coach Burn-out stress
De Koningskamer in de Piramide

Je zult huiswaarts keren met frisse inzichten, bruisende ideeën en een helder gevoel van richting. Je bent weer helemaal verbonden met jezelf en je neemt een schat aan ervaringen mee omdat je hebt beleefd hoe je toegang krijgt tot je innerlijke bron van onbegrensde mogelijkheden.

En hier kun je uit blijven tappen!

We zullen je hiervoor praktische adviezen en handvatten aanreiken. Tevens om de nieuwe inzichten thuis te integreren, zodat je blijvende waarde kunt halen uit deze unieke ervaring.


Het is onze roeping om mensen te begeleiden naar het pad dat voor hen bestemd is. Het geeft ons enorm veel vervulling om ook jou te mogen begeleiden!

Alles op een rij:

Ons doel is om een kleine en respectvolle groep te creëren, waarbij alle aandacht gericht is op jouw eigen innerlijke reis.

Voel je dat dit precies is wat je nu nodig hebt? 

Dan kijken we er naar uit om je te ontmoeten!


De dag vindt plaats op zondag 12 november 2023 van 10.00 - 17.00 uur in De Koningskamer van een heuse Piramide waar de trillingsfrequentie hoog is. Perfect om er een magische dag van te maken!

Deze unieke locatie bevindt zich in Gendt, vlakbij Arnhem. Je krijgt het precieze adres via de mail.

HSP coach Burn-out stress
€ 777
€ 555,-

Heling, Helderheid & Horizonnen

De Exclusieve Eendaagse Retraite is inclusief een magisch gevulde Goodie bag, koffie, thee, water, lekkernijen en een smakelijke lunch.


Er kunnen maximaal 10 deelnemers worden toegelaten vanwege de intensieve begeleiding.

Vol is helaas dan ook echt vol.

Meld je daarom gauw aan!


De eerste drie aanmeldingen krijgen een GRATIS online 1 op 1 sessie van 45 minuten met Sonia of Nicoline.


We kijken uit naar je komst!


Met liefdevolle & spirituele groet,

Sonia & Nicoline