fbpx

Er zijn een aantal producten die Soulview gratis wil aanbieden aan jou.

Je vindt ze hieronder:

*Op de homepage van de website staat een gratis helende meditatie voor je klaar. Ga gauw kijken en download de meditatie die ik speciaal voor jou gemaakt heb!

*Onder het kopje Luisterkind/Zielsafstemmingen online staat een gratis e-book voor je klaar over 70 afstemmingen op Moeder Aarde.

*Je kunt Soulview gratis volgen op Social Media. Daar deel ik extra informatie die je helpt meer bewust te worden van jezelf.

Voor Facebook klik je hier.

Voor Instagram klik je hier.

 

*Daarnaast mag je ook deelnemen aan de besloten  Facebook Community. In deze community zitten mensen die allemaal een betaalde dienst bij Soulview hebben afgenomen. Op deze manier ontstaat er een gezamenlijk proces. Je kunt namelijk je ervaringen met elkaar delen en je kunt elkaar steunen en je verder ontwikkelen.
Let op: de Facebook Community is geen groep om reclame te maken of links te delen van wat of wie dan ook. Het is gericht om elkaar te helpen zodat we steeds meer in ons licht en kracht komen te staan. Van dualiteit naar heelheid!

*De Soulview Healing Cirkel is een groepshealing op afstand en vindt plaats op elke 1e dinsdagavond van de maand van 20.30 – 21.00 uur. Aan deze Cirkel kun je gratis deelnemen als je al eens een (online)consult, een workshop of een online programma bij mij hebt gevolgd.

Omdat de Soulview Healing Cirkel op afstand is hoef je niet de deur uit, maar ontvang je wel de healing! Voor dat de healing begint ontvang ik via de Facebook Community jouw thema waar jij healing op wilt. Deze neem ik mee in het geplande moment.

Het enige wat jij hoeft te doen is op een rustige plek te gaan zitten of liggen en je open te stellen. Focus je vervolgens op je thema zoals je die graag wenst met al je liefde en positiviteit, alsof het al is gebeurd.

Juist het feit dat we dit samen in een groep doen en ons verbinden in een Cirkel werkt dit extra versterkend!

Doe je ook mee met al deze gratis kadootjes?