fbpx

Een helende behandeling,oftewel een healing, werkt op energetisch niveau en ondersteunt lichaam en geest bij het zelf genezendvermogen. Het herstelt het evenwicht tussen lichaam, geest en ziel.

De helende behandeling geef ik door mijn handen net boven je lichaam te houden of op je lichaam te leggen waarbij je je kleding aanhoudt. Daardoor kunnen er energieën getransformeerd worden en gaat jouw levenskracht weer/meer stromen.

Een helende behandeling kan onder andere helpend zijn bij (over)vermoeidheid, pijnklachten, overprikkeling, vastlopen in het leven, emotionele blokkades, psychosomatische klachten, ziektes, stress en dergelijke. Je ontvangt van de spirits de energie die je op dat moment nodig hebt. Tijdens of na het consult vertel ik je waar aan gewerkt wordt of aan is gewerkt. Vervolgens geef ik je adviezen hoe je hier in het dagelijks leven mee kan omgaan.

Een helende behandeling geeft ontspanning, verlichting en/of genezing. Een healing werkt voor iedereen anders, ongeacht je vraag. Het werkt door op meerdere niveaus (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel) en daarom is het verstandig na het consult rust te nemen en voldoende water te drinken.

Een helende behandeling kan prima naast reguliere- of alternatieve zorg lopen indien je deze ontvangt. Het is een liefdevolle aanvulling voor jeZelf.  

Ik ben opgeleid in het geven van verschillende helende technieken waardoor de healing sterk werkt. Hierdoor hoeft de behandeling niet langer te duren dan een half uur.

Een helende behandeling op afstand? Woon je ver weg of ben je niet in staat om te reizen, dan kan een helende behandeling ook op afstand gegeven worden. We spreken dan samen een tijdstip af en krijg je een terugkoppeling per mail of telefonisch contact.  

Disclaimer: Je bezoek aan Nicoline gaat geheel op eigen keuze en verantwoordelijkheid. Nicoline heeft geen toverstaf waarmee ze al je problemen oplost. De diepte van je transformatie heeft te maken in hoeverre je je openstelt en wat er op dat moment mag gebeuren. En hoe je, na het consult, aan de slag gaat met de aangeboden handreikingen. Stop nooit zomaar medische behandelingen of het innemen van medicatie zonder overleg met je arts.  

Ben jij al lid van mijn facebook groep “Leer omgaan met je hoogsensitiviteit?” 

In deze groep deel ik info en tips over hoe om te gaan met je gevoeligheid.
Ook helpen we elkaar met vragen met betrekking tot je sensitiviteit.

Klik hier en doe gezellig mee!