Hoe gaat het met Nicoline?

Deze vraag heb ik veel gekregen van mensen die mij volgen op mijn zakelijke sociale media kanalen. Ik snap het want ik leek ineens van de aardbodem verdwenen...

Ik heb niet op iedereen kunnen reageren vandaar dat ik besloten heb een blog te schrijven. Dit is mijn eerste blog sinds een jaar. Waardoor dat is gekomen lees je hier. Door dat blog eerst te lezen begrijp je dit verhaal beter. Zoals je hierin gelezen hebt zaten we in een heel turbulente tijd en zaten we in het vertrouwen dat alles goed zou komen, maar helaas liep alles anders…

Ik neem je in dit blog kort mee op mijn reis nadat we in 2021 plotseling hoorden dat mijn geliefde ineens ongeneeslijk ziek was verklaard. En sindsdien is mijn leven 180 gr veranderd en zo ook mijn werk in mijn eigen praktijk dat ik in september 2022 weer opstart. Ik wil je in mijn verhaal vertellen hoe het komt dat ik zo snel hersteld ben zodat je zal voelen dat dat ook in jouw leven kan gebeuren, ongeacht wat je mee hebt gemaakt.

Mijn grootste houvast in deze periode is mijn spiritualiteit in een niet religieuze zin. Ik heb ervaren hoe dankbaar ik ben dat ik hierin ben groot gebracht omdat ik al wist dat dood niet dood is en alles in je leven gebeurt met een reden, hoe erg ook.

Toen mijn lief eind 2021 overging naar een volgende dimensie stond alles op z’n kop. Ik kwam in de overlevingsstand en ook in een krachtige positieve mindset. Tegelijkertijd ervaarde ik ook een diepe en intense pijn van verlies, eenzaamheid en verdriet. Als hoogsensitief persoon voel je dat nog meer omdat je op een diep niveau beleeft en dit dus ook. Ik ben voor niets uit de weg gegaan en door alle lagen heen gevoeld omdat ik wist dat dit heel belangrijk was om straks weer gelukkig en blij in het leven te staan zoals ik me hiervoor ook voelde. Ik heb het gelukkig niet alleen hoeven doen. Ik heb zo ontzettend veel lieve mensen om mij heen en daar heb ik me voor opengesteld. Ik weet dat ik een krachtige vrouw ben maar dit was in mijn eentje niet te doen en dat hoefde ook niet. Al gauw had ik het jaar 2022 uitgeroepen tot mijn Helingsjaar en doordat ik me open had gesteld kwamen er al gauw veel mooie situaties en kansen op mijn pad.

In februari, 2 maanden na het overlijden van mijn geliefde, ging ik naar Zuid Frankrijk voor een Transformatie retraite. Dat had mij enorm goed gedaan. Vervolgens heb ik een traject gevolgd bij een Rouw & Verlies Coach en in juni van het zelfde jaar ging ik op Bergretraite in de Franse Pyreneeën. Ik heb daardoor niet alleen de gelegenheid gekregen en genomen om mezelf te helen, ik heb daardoor ook heel veel mooie mensen ontmoet. En veel van deze ontmoetingen hebben mij geleid naar weer nieuwe ervaringen van heling. Tevens ontvouwde stapje voor stapje mijn nieuwe pad die ik te lopen heb. Ik weet nu wat ik te doen heb waarvoor ik op aarde gekomen ben. Ik heb mijn Zielsopdracht helder gekregen wat ik uit ga dragen binnen mijn praktijk Soulview om ook jou verder te helpen met jouw Zielsopdracht. Toen ik de naam Soulview jaren geleden koos wist ik nog niet dat deze naam naadloos aan zou sluiten op wat ik nu ga doen.

Alles wat mij nog puzzelde over hoe het in godsnaam mogelijk was dat ons liefdevolle samenzijn bruut werd stopgezet weet ik nu. Ik heb de afgelopen 8 maanden alles op een rijtje weten te krijgen waardoor ik me regelmatig weer een mens met meer blijheid voel vanuit diepe diepe dankbaarheid en een diepe diepe buiging voor mijn lief. Hoe dit kon vertel ik je later in een ander blog.

Het samenzijn met mijn lieverd is onder andere nodig geweest om een liefdevolle en krachtige bedding neer te zetten zodat ik nu mijn Zielsopdracht ten uitvoer kan brengen en verder kan met mijn nieuwe leven. Doordat mijn Zielsopdracht helder is geworden ben ik op een andere tijdlijn gestapt. Een tijdlijn van een hoge energiefrequentie uit de 5e dimensie. Lees hier meer over de verschillende dimensies waarin we nu leven.

En dit is precies waarmee ik jou verder ga helpen via Quantum Timeline Jumping. Het is mijn Zielsopdracht om jou te helpen je hart (nog meer) te openen en je mee te nemen naar een hoge trillingsfrequentie zodat je alles naar je toe kan halen wat je maar wilt.

De afgelopen maanden heb ik niets anders gedaan dat dat: manifesteren, alleen toen nog in een onbewuste vorm over HOE ik dat gedaan heb. Ondertussen heb ik gezien, gevoeld en ervaren en dat geef ik graag door aan jou. Ik heb het afgelopen jaar in een diep proces gezeten waardoor ik mezelf ook in de diepte heb ontmoet. En in die diepte heb ik ook diepe kwaliteiten gevonden die al in me zaten maar ik nog niet eerder had gezien. Daardoor heb ik een enorme innerlijke groeispurt gemaakt van waaruit ik jou verder help.

Soms kom je op een punt in je leven dat je een soort van gedwongen wordt om iets anders te gaan doen. Misschien herken je dat wel en daar kan je altijd een keuze in maken of je daar expressie aan wil geven of niet. Ik zit nu in zo'n moment en ik kan nu niet anders meer dan mijn hart volgen en verder gaan met alle HSP,  Lichtwerkers en Lichtbrengers waar ik de afgelopen tijd mijn hart mee verbonden heb. En met jou als je mee resoneert met mijn verhaal.

Als jij dat bent lees mijn verhaal dan af want ik richt me op alle mensen die hun angsten willen transformeren, hun oude conditioneren en programmeringen los willen laten, zij die hun trillingsfrequentie zodanig willen verhogen dat je als vanzelf in je manifestatie kracht komt van Liefde en Licht. Op deze manier ga je mee met de flow die de Nieuwe Aarde nodig heeft om de omwenteling te maken die nu nodig is: van donker naar Licht.

Ben jij geïnteresseerd of nieuwsgierig geworden naar wat ik precies bedoel? Naar wat Quantum Timeline Jumpen is? En heb jij zin om van de september aanbieding te genieten?  Klik dan hier om verder te lezen.

Ik kijk enorm naar jou uit want het is niet alleen mijn tijd die gekomen is maar ook die van jou 😍


Vind je dit artikel waardevol? Of ken jij iemand voor wie dit waardevol is? Help me dan zoveel mogelijk hoogsensitieve mensen en Lichtwerkers te bereiken. Deel dit artikel via de sociale media knoppen hieronder.


Over de schrijver
Hoi, ik ben Nicoline Valkenburgh. Ik ben hoogsensitief en als Lichtwerker geboren en spiritueel grootgebracht in niet religieuze zin. Dit heeft mijn leven zo verrijkt dat ik een coach ben die hooggevoeligheid en spiritualiteit met elkaar verbindt. Binnen mijn praktijk Soulview begeleid ik als HSP Transformatiecoach hoogsensitieve mensen en Lichtwerkers naar de beste versie van zichzelf. Dat doe ik via Transformatie Coaching en Quantum Timeline Jumping waardoor je in de 5D trillingsfrequentie komt en je meer blij in het leven staat en makkelijk situaties naar je toe kan halen wat jij nodig hebt. Hooggevoelig zijn kan heel ingewikkeld lijken, maar als jij weet hoe jouw gevoeligheid werkt kan je dit vóór je laten werken en creëer jij het leven waar jij naar verlangt. En weet je, doordat ik het pad al gelopen heb vertel ik je precies HOE je dat kan doen.
Viona
Door

Viona

op 05 Sep 2022

Hey krachtvrouw, lees net bij toeval je blog. Over je verlies en heling. Wens je licht en liefde!

Nicoline
Door

Nicoline

op 05 Sep 2022

Dankjewel Viona voor je lieve reactie! Enne.... toeval bestaat niet hè...😉

Reactie plaatsen