fbpx

De online training Leef Je Eigen Zielsmissie! Is een training van 7 weken voor mensen die intensief met zichzelf aan de slag willen gaan. Een prima besluit om dit zelf online te gaan doen omdat je zelf meer kan dan je vaak denkt. En een voordeel van een online training is dat je deze kan volgen waar en wanneer je maar wilt, in jouw tempo en op het tijdstip dat het jou uitkomt.

Tijdens deze online training leer je niet alleen vanuit inzichten nieuwe stappen te zetten, je gaat ook energie, angsten en blokkdes helen via de helende meditaties die ik ontwikkeld heb. Door meditatie leer je jezelf tot rust te brengen en hierdoor hersteld de verbinding met jeZelf.  Je aandacht richt je op je binnen wereld en dat maakt dat je steeds meer wordt wie je werkelijk bent. Meditatie helpt je niet alleen te ontspannen, het helpt je ook om de focussen. Iets wat je ook nodig hebt om jou doelen te bereiken. Het is een ideale mix om je zelf snel te doorgronden.

Als je kiest voor de online training Leef Je Eigen Zielsmissie! en je gaat ervoor dan gaan er de komende 6 weken een heleboel dingen gebeuren en veranderen.

 

Aan de online training wordt nog gewerkt en zal binnenkort klaar zijn! Ik hou je op de hoogte.