HSP Burn-out stress

Leer hoe jij in 6 maanden
omgaat met je hoogsensitiviteit!

Start hier

15+ 

Jaar HSP Coach

1000+

Hoogsensitieve mensen gecoacht

8,7

Gemiddelde score online programma

HSP coach online

Jezelf beter begrijpen!

Stap voor stap neem ik je mee zodat jij inzicht krijgt in wie je bent zodat er rust en ontspanning in je leven komt. Er komt meer ruimte voor plezier.

HSP coach online

Van hoofd naar hart

Ik help je om van je hoofd naar je hart te zakken. Hierdoor vergroot je bewustzijn zich en gaat je mindset veranderen waardoor je naar je toe haalt wat in je verlangen ligt.

HSP coach online

Betere keuzes maken

Doordat ik je help te ontdekken hoe je naar je intuïtie kan luisteren, je blokkades kan doorbreken en je grenzen aan kan geven maak je keuzes die goed zijn voor jou!

HSP Burn-out stress

Van onbegrepen naar een blij leven

Ik ben Nicoline Valkenburgh en hoogsensitief geboren.  Ik ben opgegroeid in een spiritueel gezin (niet religieus) en door omstandigheden ben ik als heel jong kind onbewust uit mezelf gestapt omdat ik alleen maar aan het pleasen was. Eenmaal volwassen, wist ik niet meer wie ik was en ben ik vervolgens jaren bezig geweest om terug te keren naar mezelf.

Doordat ik niet wist hoe om te gaan met mijn hoogsensitiviteit ging ik dit gevoel verstoppen en raakte ik in een burn-out. Ik voelde alleen maar verwarring en verdriet en ik voelde me totaal niet begrepen in de maatschappij. Ik was volkomen mijn pad kwijt. Twintig jaar lang ben ik aan het werk geweest om mezelf te leren ontdekken en mijn hooggevoeligheid te leren begrijpen. En zo kon ik weer terugkeren naar mijn ware zelf, wie ik in essentie ben.

Het was een pittige klus, maar het heeft me daarna zoveel blijheid gebracht. Ik leef al jaren een liefdevol en harmonieus leven met ons gezin. Dus ik ben het levende bewijs dat je gelukkig kan leven met je hoogsensitiviteit!

Dit wil ik doorgeven aan jou. En het fijne is: jij hoeft daar geen 20 jaar over te doen!

Wat klanten mij vertellen...

Ik wist dat Nicoline mij begreep!

Ik ben gestart met het online programma toen ik vast zat in mijzelf en in mijn relatie. De manier van werken vind ik erg plezierig: de lessen met opdrachten en meditaties. Plus de exclusieve Soulview Facebook Community maakt voor mij het plaatje compleet.  Ik zie de groei in mijzelf en de stappen die ik maak. Ik ga mijn hsp steeds meer als mijn kracht zien. Ik mag er zijn zoals ik ben! Als je zover bent om aan het werk te willen en kunnen gaan met jezelf, kan ik het iedereen aanraden. Je gaat er erg blij van worden!

HSP coaching online

Jacqueline Hoose

 Ik liep bij een psycholoog maar ik was blij dat ik jou ontmoette.

Nicoline is een warme en lieve vrouw. Ze vind niks raar en luistert erg goed naar je verhaal. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij haar. Het programma met de meditaties was erg fijn! Ik heb gewerkt aan de belemmeringen om het geluk weer te mogen ervaren en dat ook weer te voelen! Ik ben uit een diep dal geklommen en sterker geworden! Ik voel me een gelukkig en bevoorrecht mens!

HSP cursus online
Anoniem
Ik hou weer van mezelf!

Tot op de dag van vandaag ben ik zo blij dat ik Nicoline gevonden heb!  Ik had inmiddels al een aantal hulpverleners gehad en geen van allen heeft mij van mijn brok in de keel af kunnen helpen, maar Nicoline wel. Iedereen die niet meer weet wat te doen, raad ik Nicoline aan omdat ze zo’n heerlijk menselijk is. Ook de regelmatige Q&A’s in de speciale Facebook groep zijn erg inspirerend en laten me steeds meer nadenken hoe ik mezelf kan helpen. Bovendien zijn haar meditaties geweldig!

HSP coach Burn-out stress
Diana van der Linden
Hsp

Leeglopen door energie van anderen

Ben jij het zat…

 1. dat je snel overprikkeld raakt, jij je anders voelt dan anderen, onzeker, moe… 
 2. dat je niet weet wat je met jezelf aan moet?
 3. dat je van alles voelt en van iedereen energie oppikt en je mensen doorziet, maar je    de energie niet weet te plaatsen en niet weet wat je  ermee aan moet?
 4. dat je je vaak niet begrepen voelt, dat je alles zo intens beleeft en anderen je maar een aansteller vinden en jij je daarom maar liever stilhoudt of afsluit, -dat alles je overkomt en je de controle lijkt te verliezen?
HSP Burn-out stress

Stel je eens voor dat jij…

 • weet hoe jouw gevoeligheid in elkaar zit, hoe je deze tot jouw kracht kunt maken en je tools zou hebben om in je eigen energie te kunnen blijven
 • weet hoe je naar je intuïtie kunt luisteren en beseft dat het leven eenvoudiger is dan je denkt en je daardoor patronen kunt doorbreken
 • begrijpt wie je bent en waar je vandaan komt, hoe je met lastige situaties om kunt gaan en liefdevolle controle kunt hebben over je eigen leven

Leer beter omgaan met jouw hoogsensitiviteit zodat jij alle voordelen ervan direct benut. Ik verzeker je dat jouw leven er heel anders uit zal gaan zien. In balans, in de kracht van jouw gevoeligheid, zoals dat precies past bij jou! Ga mee op ontdekkingsreis naar jouw grootste kwaliteiten bijvoorbeeld heel dichtbij jezelf kunnen blijven zodat jij de juiste keuzes voor jezelf maakt. Ik neem je mee in mijn programma, waarin jij jouw hoogsensitiviteit (verder) mag ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld: wie ben ik nou eigenlijk en waarom ben ik hoogsensitief? Vind het geloof en vertrouwen in jezelf terug en ervaar dat jij goed bent zoals je bent en dat je mag zijn wie jij bent: een oneindig mooi mens!

Sterker nog: hoogsensitiviteit is heel normaal en komt bij meer dan 20% van de bevolking voor! En je kan leren er goed mee om te gaan. Als HSP (Hoog Sensitief Persoon) neem je gemakkelijk de energie van anderen over, wat best heel belemmerend voor je kan zijn, want hoe blijf je dichtbij jezelf? Je blijft maar anderen ‘pleasen’, maar jij bent degene die ondertussen last krijgt van psychische en fysieke klachten! Stress, verwarring, verdriet… Je mist de balans, de rust in je leven, het voelt alsof je je eigen pad bent kwijtgeraakt!

 

Maar jij kan jouw pad weer vinden! Kom tot rust, voel die verbinding met jezelf. Leer wat hoogsensitiviteit is en hoe je ermee om kan gaan met praktische handvatten die je direct kunt inzetten. Want hoogsensitief zijn is een prachtig persoonlijkheidskenmerk dat een grootsheid aan licht en liefde bevat dat jouw kwaliteit van leven verhoogt!

Klik hier om meteen te beginnen


Nicoline is een lieve vrouw en heeft een positieve uitstraling. Ze kan goed luisteren en begrijpt me goed. Ik heb goede en bruikbare  adviezen van haar gekregen. Ik vond de combinatie van alles heel fijn en compleet. Het vulde elkaar goed aan!

HSP coach Burn-out stress
Janny Kroezen

Het programma heeft mij de rust gegeven en dat ik mag zijn wie ik ben. De fijne gesprekken met Nicoline, de video’s, de geleide meditaties, het heeft mij geholpen de weg naar mijn hart te vinden en meer op mijn gevoel te durven vertrouwen.

HSP Burn-out stress

Christel van Kooten

Nicoline is heel betrokken. Haar humor en enthousiasme waren heel welkom. Zo maakte ze mij veel lichter ipv de zwaarte waarin ik vastzat. Ze heeft mijn ogen geopend voor mezelf en mij een hele andere kijk op het leven gegeven: liefdevol!
HSP Burn-out stress
Anoniem
HSP coach Burn-out stress

Module 1: Ontdek je hoogsensitiviteit 

In 7 lessen ga je ontdekken wat hoogsensitiviteit is, waarom je hoogsensitief bent en waar je vandaan komt.

Je gaat weer het eerste contact met jezelf maken. Ik help je om je verlangen in kaart te brengen en doelen te maken zodat jij weet waar je naartoe werkt. Ik leer je te ontdekken dat het leven eenvoudiger is dan je denkt en ik laat je ervaren waarom je hoofd vaak zo vol zit en wat je daaraan kunt doen. Je komt in contact met je zelfliefde en je gaat loslaten wat je niet meer nodig hebt. Hierdoor vergroot je bewustzijn zich en gaat je mindset veranderen dat van essentieel belang is voor je groei!

HSP Burn-out stress

Module 2:  Leven in verbinding met jezelf 

In 7 lessen ontdek je dat alles energie is en hoe je weer echt verbinding met jezelf stapt. Je krijgt hiervoor diverse tools aangereikt, bijvoorbeeld om dichtbij jezelf te zijn en te blijven, je te beschermen voor andermans energie en je energetisch te reinigen. Je leert spanningen los te laten en jezelf weer op te laden. Tevens leer ik je in contact te zijn met je intuïtie, je hart en je ziel. Je gaat je Zelfliefde verder vergroten! Je leert steeds beter te luisteren naar je lichaam en je intuïtie zodat je weet welke energie van jou is en welke van de ander. Alles leer ik je via geleide meditaties, zodat je direct hoort HOE je dit kunt doen in je leven. Door mijn stem te volgen kan je het makkelijk omzetten in de praktijk. 

HSP Burn-out stress

Module 3: Leven in Liefdevolle controle met jezelf 

In 7 lessen ontdek je hoe je door middel van liefdevolle controle fijn kan leven met je hoogsensitiviteit. Je gaat hiervoor leren verantwoordelijkheid te nemen over je eigen keuzes en deze ook uit voeren. Want elke keuze die jij maakt bepaalt de richting van jouw leven. Je gaat patronen doorbreken en vastgezette overtuigingen transformeren. Je ontdekt jouw grenzen en leert deze te bewaken. Daardoor bepaal jij je energielevel en ga je krachtiger in je leven staan waardoor jij beter weet te communiceren met jouw omgeving en aan kan geven wat jij nodig hebt. Je leert steeds meer dat leven te creëren dat jij wilt. Je ervaart dat hoogsensitiviteit geen last is, maar een gift die je jezelf hebt gegeven toen je naar de aarde kwam!

Nicoline is een hele lieve positieve vrouw met een fijne energie en humor! Je voelt  je gehoord en gezien bij haar en ze is oprecht en heel betrokken bij iedereen in de groep. Ik heb weer ontspannen leren ademen door oefeningen en meditaties in het programma. Heel fijn om ook nieuwe mensen te leren kennen die hetzelfde voelen en ervaren als ik. Mijn gevoeligheid  is nu meer een verrijking  geworden in mijn leven!

HSP coach online
Ingrid Smit

Online coaching vond ik eerst wel ongemakkelijk, maar gaandeweg de gesprekken voelde het voor mij steeds beter. Wat ik heel fijn vond is dat Nicoline veel dingen kan verklaren, uitleggen of weten waar het vandaan komt. Je hebt me veel inzicht gegeven. Ik kan nu mijn gevoelens en gedachten beter plaatsen. Ik heb hierdoor meer rust gekregen. Ook is het fijn om te weten dat ik niet de enige ben die hooggevoelig is.

HSP cursus online
Elly Daggert

Fysieke aanwezigheid is niet nodig om met het programma mee te doen, energetisch is de verbinding er toch wel. Ik voelde een hele fijne mooie klik met Nicoline. Met haar humor, eerlijke en nuchtere kijk heeft ze mij telkens ondersteund op het pad wat ik mocht lopen. Ik heb nu een heel ander leven, door eigen manifestatie maar hierin aan alle kanten ondersteund door het programma en Nicoline. Ik heb ervaren dat een leven met hsp fijn is. Je gaat weer leven in plaats van overleven! En dat gun ik iedereen!

HSP coach online

Petra Gronsveld

HSP coach

Soulview Academie

Je hebt 6 maanden toegang tot het online programma dat je volgt via mijn Soulview Academie inclusief de mobiele app. Zo kan je overal waar je maar bent met je programma bezig zijn en de meditaties beluisteren.


HSP coach

Besloten Soulview Facebook community

Je krijgt 6 maanden toegang tot de gezellige en besloten Soulview Facebook Community waarin jij gelijkgestemde ontmoet en je ervaringen kunt delen of je vragen kunt stellen.

HSP coach

Soulview Healing

Je krijgt 6 maanden toegang tot de Soulview Healing Cirkel dat 1 keer per maand plaatsvindt. Dit is een Groepshealing en deze ontvang je van mij op afstand.HSP coach

Q&A

Je krijgt 6 maanden toegang tot de Q&A. Deze vindt 1 keer per maand plaats. Dit is een online vraag & antwoord sessie. Ik kom live in de Facebook Community waar je aan mij je vragen kunt stellen over de inhoud van je programma.

HSP coach

Groepscoaching

Je krijgt 6 maanden toegang tot de online Groepscoaching waaraan je 1 keer per maand kan je deelnemen. Tijdens deze Groepscoaching kan je je vragen stellen over je proces en kan je veel van elkaar leren.


HSP coach

Meditaties

Bij jouw online programma krijg je maar liefst 17 meditaties die afgestemd zijn op jouw groei en ontwikkeling. Zie het als waardevolle oefeningen waarin ik je precies vertel HOE je om kan gaan met allerlei verschillende HSP situaties.

HSP coach

Innerlijk Reisboek

Tevens ontvang je jouw digitale Innerlijk Reisboek. In dit werkboek staan extra verdiepende vragen en oefeningen die je nog meer leren over gevoelige Zelf.

HSP coach

1 op 1 coaching

Indien gewenst kan je 1 op 1 coaching bij mij aanvragen. Dit is optioneel bij te boeken als jij specifieke vragen hebt en/of  graag nóg meer zou willen verkennen in jezelf. 

HSP coach

Life-time toegang

Heb je zin om na de 6 maanden met het online programma bezig te blijven? Dat kan! Voor een kleine vergoeding per maand hou jij toegang tot alles tot wanneer jij dat wil.

 • voor hoogsensitieve mensen die last ervaren van hun gevoeligheid en graag willen leren hiermee om te gaan om het beste uit zichzelf te halen
 • voor mensen die twijfelen of zij hoogsensitief zijn, maar sterk voelen dat zij dit graag zouden willen onderzoeken
 • als je continu stress en onrust ervaart omdat je niet begrijpt wie je bent en hoe jouw sensitiviteit werkt
 • als je altijd maar bezig bent voor anderen en er nooit voor jezelf bent
 • als je leeft naar de verwachtingen van anderen
 • als je eigenlijk al jaren vastloopt, maar doorgaat en uitstelt om te zorgen voor jezelf met een burn-out tot gevolg
 • als je bereidt bent echt tijd in jezelf te investeren en gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan
 • als je het zat bent om je een emotionele speelbal te voelen van je hooggevoeligheid, want dat hoeft helemaal niet!

Dit programma geeft je een enorme groei in jouw persoonlijke – en spirituele ontwikkeling. Je gaat heerlijk diepziel duiken, want ik weet dat er veel meer in jou zit dan jij nu voor mogelijk houdt. Je laat je stiekem nog te veel beperken door jezelf en/of door je omgeving. Je zult meer dan ooit vertrouwen krijgen in je eigen kunnen. Het is jouw tijd! Eén ding is zeker jouw leven gaat liefdevol veranderen!

Doordat je bij wijze van spreken elke dag gecoacht kan worden door je vragen te stellen in de speciale Facebook Community, de Q&A sessies, de Groepscoaching en de Samen Oefen Momenten, heb je alle gelegenheid je persoonlijke en spirituele groei zelf te beïnvloeden om optimaal tot ontwikkeling te komen. Want jouw leven ligt in jouw handen en ik reik je alles aan dat nodig is om met plezier in het leven te staan. Zodat jij kan genieten van jezelf én je hoogsensitiviteit!

Jeanine Koning, Osteopaat

Jeaninekoning.nl

HSP coach Burn-out stress
€647
€ 497

Pak dan je kans, want deze mega aanbieding is tijdelijk!

Geniet van het voordeel dat nu voor je klaar staat. Betaling in 2 of 6 termijnen is mogelijk. Klik op onderstaande gele knop en je gaat direct van start! 


Ik kijk er enorm naar uit om jou in mijn online programma te verwelkomen.

De tijd is daar dat jij je hoogsensitiviteit mag gaan omarmen en jezelf lief mag hebben.

Dat jij je grootsheid gaat ervaren en je licht en liefde gaat verspreiden.

Dat jij dat leven gaat leiden dat precies bij jou past.

En vanuit je Ware Zelf mag gaan leven want….

De wereld heeft jou nodig!


Liefs van Nicoline

Bonussen, mijn kado's voor jou!

Samen Oefen Moment

HSP coach Burn-out stress
Gratis

***

Je krijgt maar liefst 6 maanden gratis toegang tot de online Samen Oefen Momenten dat 1 keer per maand plaatsvindt. In dit moment gaan we extra met elkaar oefenen vanuit een thema zodat je hooggevoeligheid nog meer integreert in je leven.

Workshop

HSP coach Burn-out stress
Gratis

***

Een paar keer per jaar geef ik een live workshop dag om elkaar te ontmoeten. Met een groep gelijk gestemde gaan we bijvoorbeeld de natuur in en ontdek je nog meer over je gevoelige zelf. Je mag aan 1 live Workshop dag gratis deelnemen.

Jouw voordeel

HSP coach Burn-out stress

Korting

***

Als jij meedoet met het 6 maanden programma en ik geef binnen die tijd een Webinar of Masterclass dan krijg jij als eerste te horen wanneer ik die geef. Indien deze tegen betaling te volgen is krijg jij 20% korting.

Het online coachen was prima. Ik ben blij dat die mogelijkheid bestaat!

Ik heb voor Nicoline gekozen omdat zij heel authentiek is en zij zelf hooggevoelig is. Ik vond haar begeleiding heel prettig. Zij weet onder woorden te brengen wat ik wel weet en voel maar moeilijk weet te benoemen. Nicoline is heel erg toegankelijk, ik heb geen   drempel ervaren om mijn gevoelens en onzekerheden te delen. Zij begrijpt het zo goed en dat is zo fijn!

HSP online cursus
Eveline Hartman, Spanje

Ik ben ingestapt omdat ik vast bleef lopen in mijn leven en ik wil me gewoon gelukkig voelen.

Ik vind Nicoline professioneel en betrokken. Ik heb bewondering voor wat zij allemaal weet en kan.

Ik heb inmiddels geleerd dat het loont om aan jezelf te werken en dat kost nu eenmaal geld maar het helpt je vooruit in je leven!

Het was geheel nieuw voor mij om een gesprek met iemand te voeren via de laptop en fijn dat dit kon vanwege de afstand!

HSP cursus online
Anita Groen

Ik hoor mijn innerlijke stem beter!

Ondanks mijn persoonlijke omstandigheden heb ik het gevoel mijn innerlijke stem beter te horen. Want het volgen van het programma heeft mij gedwongen bezig te blijven met mezelf en uit mijn hoofd te komen.

Tijdens de Q&A beantwoordt ze alle vragen die je hebt. De meditaties uit het programma vond ik heel fijn om te doen.

Nicoline is zó’n ongelooflijk positief en enthousiast mens, alleen daarvan knapte ik al op. Ik ben blij dat ik het programma bij haar heb gevolgd.

HSP cursus online
Ans van Kampen

Stap dan in een wereld waarin je je aansluit bij een gezellige groep HSP-ers en ga genieten van je leven!