fbpx

Mediamieke Ziels Therapie

We kunnen uren over onze ervaren problemen praten maar lost dat je probleem op? Het kost je veel energie omdat je in je eigen verhaal blijft hangen en je komt vaak geen stap verder. Hoe fijn zou het zijn om wél tot een oplossing te komen?

Als je je niet gelukkig in het leven voelt staan, je veel moe/verdrietig/boos/angstig bent, het je niet lukt om in je levenskracht te gaan staan of wat je wilt in werk, relatie, gezin of vriendschappen, of zelfs pijn en ziekte ervaart is dat niets anders dan een signaal van de Ziel om jou wakker te maken. Om je bewust te laten worden van wat getransformeerd mag worden. Door te luisteren naar je Ziel (je hart/ je intuitie) en je lichaam kan je je levenslessen leren begrijpen en eigen maken. Want in je Ziel liggen alle antwoorden op je te wachten.

Alles bevindt zich in je binnenwereld, er is niets buiten jou te vinden. We wijzen graag naar anderen, maar alles speelt zich af in onszelf. Wil je (fysieke) pijn, stress, verdriet of boosheid loslaten? Wil je terug keren naar wie jij werkelijk bent, naar je Ware Zelf? Dan vind je die weg van binnen die vervolgens naar buiten loopt.

Ik werk graag samen met de Ziel, want het is je levensmaatje, jouw richting aanwijzer, je steun en toeverlaat. In de loop van de eeuwen zijn we door allerlei omstandigheden los geraakt in het vertrouwen hebben en luisteren naar onze Ziel. Velen vinden het woord Ziel zelfs raar of overdreven klinken terwijl het alle informatie voor jou klaar heeft liggen en jij het zelf bent! Het wacht geduldig tot het door jou ontvangen mag worden. En ik help je daar graag bij!

Daarom heet mijn praktijk Soulview wat letterlijk betekent: Kijken in de Ziel.

Als je hulpvraag duidelijk is gaan we direct aan de slag richting de kern van je ervaren probleem of vraag. Daarin kunnen we blokkades tegenkomen.

Door blokkades te doorleven, in dit leven of via vorige levens, komen we er achter wat jou tegenhoudt om bijvoorbeeld het leven te leven dat jij wilt of waarom het in je leven niet stroomt. Samen maken we een innerlijke reis. In deze reis maak je contact met oude emoties, herinneringen, vastgezette trauma’s of overtuigingen.
Het kan ook zijn dat je energieën bij je draagt die niet van jou zijn. Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat gedachtes of gevoelens niet van jou zijn of dat je alleen maar moe bent. Deze energieen begeleiden we dan liefdevol naar het licht of geven we terug aan diegene van wie de energieen werkelijk zijn.

Pas als je aan je blokkade hebt gewerkt kun je deze loslaten en transformeren. Er komt dan ruimte vrij wat je anders kan gaan invullen. Het is een proces dat werkt op een diep niveau omdat we rechtstreeks naar de kern van je ervaren probleem gaan.

Je zelfhelend vermogen wordt weer aangesproken en de energie in je lichaam gaat weer stromen. De balans wordt als het ware weer hersteld op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau zodat je weer in je natuurlijke levenskracht kan gaan staan.

Omdat ik heel makkelijk op je af kan stemmen kan ik je goed begeleiden in wat je nodig hebt.

Het kan zijn dat ik je tijdens of na het consult een healing geef en je krijgt altijd handreikingen mee voor het dagelijks leven zodat je er zelf verder mee aan de slag kan.

Door aan je blokkades te werken, werk je aan je eigen herstel. Hoe meer jij in je balans komt, hoe krachtiger je wordt. En hoe positiever jij in het leven staat hoe meer positieve situaties je gaat ervaren. Dat is de Wet van Aantrekking.

Hoe mooi is dat!

Heb je vragen op het gebied van:

-te veel stress ervaren

-(over)vermoeidheid/burnout

-herhalingen van patronen die je niet verder helpen waarheen je wil

-geen baan krijgen of niet het werk doen of vinden die je leuk vindt

-opvoedingsvragen, ouderschapsvragen, relatievragen

-fysieke pijn in ontstekingen/gewrichten/organen/rug, nek, hoofd ect/terugkerende pijn

-regelmatig ziek zijn

-niet durven opkomen voor jezelf/geen grenzen durven stellen/uit je kracht zijn

-weinig innerlijke motivatie voelen om tot iets te komen/depressiviteit

-geen plezier ervaren in relatie, gezin, vriendschappen of werk

-constante overprikkeling/weinig concentratie/ADHD/ADD

-snel geirriteerd zijn/ongeduldig zijn

-boosheid/agressie

-(snel) verdriet voelen/rouwen

-niet goed in je lijf zitten/zweven

-benauwdheid/hoog ademen

-overbezorgdheid/niet los kunnen laten

-misbruik, verwaarlozing, mishandeling

-te weinig of overmatige eetlust

-een hoofd vol gedachten die maar blijven malen/slapeloosheid

-gevoeligheid voor verslavingen

-hartenpijn/zielenpijn

-niet weten welke richting je uit wilt gaan

-je schuldig voelen naar kind, gezin, relatie, werk

Voor een afspraak kun je contact met me opnemen via nicoline@soulview.nl.

 

Ervaringen van mensen die jou zijn voor gegaan:

“Bij Nicoline heb ik de mediamieke zielstherapie gedaan. Ten eerste vind ik Nicoline een ontzettend lieve vrouw die je helemaal op je gemak laat voelen. Ze heeft geen oordeel en dat is erg prettig. Na de zielstherapie moest ik even alles laten bezinken want het kan nogal wat deuren openzetten. De weken daarna merkte ik dat ik een soort van kracht in mij had zitten. Alles wat ik wilde doen, deed ik ook gewoon. Zonder dat ik allerlei excuses maakte voor mezelf. Dat is zo’n fijn gevoel!! Je hebt natuurlijk altijd al die kracht in je zitten maar Nicoline heeft mij geholpen om die kracht eruit te halen”.

 

“Wat ik zo fijn vind aan jou is dat je altijd de juiste vragen stelt. Daarom kom ik graag bij jou. Je kan zo goed luisteren naar mijn verhaal dat dat al helend werkt. Je hebt veel mogelijkheden waarin je mij begeleidt en daardoor leer ik telkens weer iets nieuws dat me verder helpt. Dank je wel lieve Nicoline.”

 

“Ik wist niet goed wat te verwachten, maar je stelde me gelijk op me gemak. En je begeleidde me op een prettige en vriendelijke manier. Je voelde feilloos aan wanneer ik even tijd nodig had en wist precies de vinger op de zere plek(ken) te leggen. Het ontroerde me heel erg om te ontdekken dat ik mezelf heel makkelijk liefde kan geven en mijn eigen plek kan opzoeken als ik dat nodig heb in mijn zeer drukke leven zonder rust. Mijn schuldgevoel is een stuk minder zo ook dat ik weer vertrouwen heb in mijn toekomst. Ondanks dat het emotioneel heftig was, heb ik er veel aan gehad”.

Disclaimer: Je bezoek aan Nicoline gaat geheel op eigen keuze en verantwoordelijkheid. Nicoline heeft geen toverstaf waarmee ze al je problemen oplost. De diepte van je transformatie heeft te maken in hoeverre je je openstelt en wat er op dat moment mag gebeuren. En hoe je na het consult aan de slag gaat met de aangeboden handreikingen.
Stop nooit zomaar medische behandelingen of het innemen van medicatie zonder overleg met je arts

Ben jij al lid van mijn facebook groep “Leer omgaan met je hoogsensitiviteit”?

In deze groep deel ik info en tips over hoe om te gaan met je gevoeligheid.
Ook helpen we elkaar met vragen met betrekking tot je sensitiviteit.

Klik hier en doe gezellig mee!