fbpx

Leer hoe jij in 6 maanden om kan gaan met je hoogsensitiviteit.

Krijg liefdevolle controle over jouw leven!

Ik ben Nicoline Valkenburgh en hoogsensitief geboren.  Ik ben opgegroeid in een spiritueel gezin (niet religieus) en door omstandigheden ben ik als heel jong kind onbewust uit mezelf gestapt omdat ik alleen maar aan het pleasen was. Eenmaal volwassen, wist ik niet meer wie ik was en ben ik vervolgens jaren bezig geweest om terug te keren naar mezelf.

Doordat ik niet wist hoe om te gaan met mijn hoogsensitiviteit ging ik dit gevoel verstoppen en raakte ik in een burnout. Ik voelde alleen maar pijn, verwarring en verdriet. Ik was volkomen mijn pad kwijt. Twintig jaar lang ben ik aan het werk geweest om mezelf te leren ontdekken en mijn hooggevoeligheid te leren begrijpen. En zo kon ik weer terugkeren naar mijn ware zelf, wie ik in essentie ben.

Het was een pittige klus, maar het heeft me daarna zoveel blijheid gebracht. Nu leef ik al jaren een liefdevol en harmonieus leven met man en kinderen. Dus ik ben het levende bewijs dat je gelukkig kan leven met je hoogsensitiviteit!

Dit wil ik doorgeven aan jou. En het fijne is: jij hoeft daar geen 20 jaar over te doen!

Ben jij het zat…

  • dat je snel overprikkeld raakt, jij je anders voelt dan anderen, onzeker, moe… dat je niet weet wat je met jezelf aan moet?
  • dat je van alles voelt en van iedereen energie oppikt en je mensen doorziet, maar je de energie niet weet te plaatsen en niet weet wat je ermee aan moet?
  • dat je je vaak niet begrepen voelt, dat je alles zo intens beleeft en anderen je maar een aansteller vinden en jij je daarom maar liever stil houdt of afsluit, dat alles je overkomt en je de controle lijkt te verliezen?

Stel je eens voor dat jij…

  • weet hoe jouw gevoeligheid in elkaar zit, hoe je deze tot jouw kracht kunt maken en je tools zou hebben om in je eigen energie te kunnen blijven
  • weet hoe je naar je intuïtie kunt luisteren en beseft dat het leven eenvoudiger is dan je denkt en je daardoor patronen kunt doorbreken
  • begrijpt wie je bent en waar je vandaan komt, hoe je met lastige situaties om kunt gaan en liefdevolle controle kunt hebben over je eigen leven

Ga mee op ontdekkingsreis!

Leer beter omgaan met jouw hoogsensitiviteit zodat jij alle voordelen ervan direct benut. Ik verzeker je dat jouw leven er heel anders uit zal gaan zien. In balans, in de kracht van jouw gevoeligheid, zoals dat precies bij jou past! Ga mee op ontdekkingsreis naar jouw grootste kwaliteiten bijvoorbeeld heel dichtbij jezelf kunnen blijven zodat jij de juiste keuzes voor jezelf maakt. Ik neem je mee in mijn programma, waarin jij jouw hoogsensitiviteit (verder) mag ontdekken en ontwikkelen. Bijvoorbeeld: wie ben ik nou eigenlijk en waarom ben ik hoogsensitief? Vind het geloof en vertrouwen in jezelf terug en ervaar dat jij goed bent zoals je bent en dat je mag zijn wie jij bent: een oneindig mooi mens!

Je bent niet raar!

Sterker nog: hoogsensitiviteit is heel normaal en komt bij meer dan 20% van de bevolking voor! En je kan leren er goed mee om te gaan. Als HSP (Hoog Sensitief Persoon) neem je gemakkelijk de energie van anderen over, wat best heel belemmerend voor je kan zijn, want hoe blijf je dichtbij jezelf? Je blijft maar anderen ‘pleasen’, maar jij bent degene die ondertussen last krijgt van psychische en fysieke klachten! Stress, verwarring, verdriet… Je mist de balans, de rust in je leven, het voelt alsof je je eigen pad bent kwijtgeraakt!

Maar jij kan jouw pad weer vinden! Kom tot rust, voel die verbinding met jezelf. Leer wat hoogsensitiviteit is en hoe je ermee om kan gaan met praktische handvatten die je direct kunt inzetten. Want hoogsensitief zijn is een prachtig persoonlijkheidskenmerk dat een grootsheid aan licht en liefde bevat dat jouw kwaliteit van leven verhoogt!

Leer in 6 maanden Omgaan met je Hoogsensitiviteit en haal het mooiste in jezelf naar boven!

Fijn! Ga je mee op ontdekkingsreis?

Dan heb je vast veel vragen. Wat ga je allemaal leren? En hoe ziet het programma eruit?

Het onlineprogramma bestaat uit drie modules met elk 7 lessen.

 

In module 1 Ontdek je hoogsensitiviteit ga je ontdekken wat hoogsensitiviteit is, waarom je hoogsensitief bent en waar je vandaan komt. Je gaat weer het eerste contact maken met jezelf. Je gaat je verlangen in kaart brengen en doelen maken, zodat je in 6 maanden heel anders in de wereld staat, want ik leer je ook dat het leven eenvoudiger is dan je denkt.  Ik laat je ervaren waarom je hoofd vaak zo vol zit en wat je daaraan kunt doen. Je gaat loslaten wat je niet meer nodig hebt waardoor er nieuwe ruimte voor je beschikbaar komt om van je hoofd naar je hart te verschuiven zodat je gaat VOELEN. Hierdoor vergroot je bewustzijn zich en gaat je mindset veranderen. 

 

In module 2  Leven in verbinding met jezelf leer ik je hoe je weer echt in de verbinding met jezelf stapt. Je krijgt hiervoor diverse tools aangereikt, bijvoorbeeld om dichtbij jezelf te zijn en te blijven, je te beschermen voor andermans energie en je energetisch te reinigen. Je leert spanningen los te laten en jezelf weer op te laden. Tevens leer je in contact te zijn met je intuïtie, je hart en je ziel. Je gaat je Zelfliefde ontdekken en vergroten! Je leert steeds beter te luisteren naar je lichaam en je intuïtie.  Alles leer ik je via geleide meditaties, zodat je direct voelt HOE je dit kunt doen in je leven en dit gelijk kan omzetten in de praktijk. 

 

In module 3 Leven in Liefdevolle controle met jezelf leer ik je hoe je door middel van liefdevolle controle kan leven met je hoogsensitiviteit. Je gaat hiervoor leren verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen keuzes en deze ook uit te voeren. Want elke keuze die jij maakt bepaalt de richting van jouw leven. Je gaat patronen doorbreken en vastgezette overtuigingen transformeren. Je ontdekt jouw grenzen en leert deze te bewaken. Daardoor ga je krachtiger in je leven staan waardoor jij beter weet te communiceren met jouw omgeving en aan kan geven wat jij nodig hebt. Je leert steeds meer dat leven te creëren dat jij wilt. Je ervaart dat hoogsensitiviteit geen last is, maar een gift die je jezelf hebt gegeven toen je naar de aarde kwam! 

 

Jouw hoogsensitiviteit wil geleefd en beleefd worden en met alleen lezen over hoogsensitiviteit kom je niet bij je essentie. Daarom ontvang jij bij dit programma maar liefst 17 meditaties om je spiritualiteit ten aanzien van je hoogsensitiviteit echt te ervaren en te voelen. 

Hoe werkt het online programma?

Het online programma volg je via de Soulview Academie. Hiervoor krijg je je persoonlijke inlog gegevens. Dit is jouw persoonlijke leeromgeving waar je alles heel makkelijk terug kunt vinden en via de speciale mobiele app kan je overal je meditaties beluisteren en beoefenen op elk gewenst moment dat het jou uitkomt. Het mooie van online aan jezelf werken is dat je altijd toegang hebt wanneer jij dat wilt en altijd kan herhalen en terug kijken waar jij behoefte aan hebt.

Om je te begeleiden bij jouw proces krijg je toegang tot een besloten facebook groep, waar je al je vragen kunt stellen en waar je elkaar kunt helpen. Want door de ander leer je jezelf kennen! De groep is zo gezellig dat er vriendschappen ontstaan of dat mensen buddy’s van elkaar worden omdat samen ontwikkelen heel leuk is! 

Ook mag je 1x per maand mee doen met de Soulview Healing Cirkel. Dit is een groepshealing en deze ontvang je op afstand. Een healing bekrachtigt nogmaals het thema waar jij mee bezig bent en helpt je om je volgende stap makkelijker te maken.

Daarnaast is er elke maand een online Q & A sessie met de groep, waarin je aan mij je vragen kunt stellen over het programma of het verloop van je proces. Dit zijn extra leer momenten!

In jouw persoonlijke reisboek staan allerlei vragen en opdrachten die jou tot de verdieping brengen die je nodig hebt om je verlangen te gaan leven.

Samen gaan we op weg!

Alle lessen en meditaties zijn direct toepasbaar in je dagelijks leven, zodat je er elke dag mee bezig kan zijn. Je kan zoveel uit dit onlineprogramma halen als je zelf wilt. Je hebt namelijk elke dag opnieuw de mogelijkheid om te oefenen, je vragen te stellen en jouw kansen te pakken die het leven je aanreikt om te gaan doen wat goed voelt voor JOU!

Daardoor ga je al vanaf les 1 aan de slag om jouw leven te gaan creëren dat past bij wie jij in wezen bent en dat gaat zich steeds meer ontvouwen.

Het online programma is een mix van kennis, spiritualiteit, tools en meditaties.  Een ideale mix voor een HSP waarin jijzelf je keuzes maakt.

Hou jezelf niet langer klein en ga jezelf leren zien als mens waar de wereld om roept! Jij bent er zo vaak voor anderen. Maar nu ben jij aan de beurt, want jij bent zo nodig hier op aarde! Jij bent hier niet om onder een steen weg te kruipen of om het anderen naar de zin te maken. Jij bent hier om je licht en liefde te verspreiden! Om te genieten van je hoogsensitiviteit en van het leven en om je eigen plek in te nemen!

Het is namelijk mijn wens dat jij als HSP blij bent met je gevoeligheid en ervaart hoe jij met je gevoeligheid een liefdevol en harmonieus leven kan leiden. Ik ben daar het levende bewijs van!

Wat vinden anderen ervan?

“Een half jaar geleden heb ik bewust gekozen voor het programma van Nicoline, toen ik vast zat in mijzelf en in mijn relatie. Ik herkende al veel uit haar Facebook groep “Leer omgaan met je hoogsensitiviteit” over hsp in mijzelf. En na een persoonlijk gesprek met Nicoline, wist ik dat zij mij snapte en mij verder kon helpen.

Nu ik met haar programma bezig ben, zie ik de groei in mijzelf en de stappen die ik maak. Ik ga mijn hsp steeds meer als mijn kracht zien. Ik mag er zijn zoals ik ben!

De manier van werken vind ik ook erg plezierig: de lessen met opdrachten en meditaties. En dat samen met de persoonlijke begeleiding van Nicoline erbij, plus de exclusieve Facebook Community met elkaar, maakt voor mij het plaatje compleet.

Als je zover bent om aan het werk te willen en kunnen gaan met jezelf, kan ik het iedereen aanraden. Je gaat er erg blij van worden!”

~Liefs, Jacqueline Hoose~ 

“Met veel plezier doe ik dit online programma en ik leer steeds beter om te gaan met mijn Hoogsensitiviteit.
Ik ben niet raar of anders en HSP is geen vloek (zoals ik dat altijd voelde).
Hsp hoort bij mij en dat is fijn.
Het online programma is heel mooi om te doen je leert jezelf echt  beter kennen, maar ook krijg je antwoorden en meditaties om met alle prikkels om je heen om te gaan en je te gronden .
De meditaties zijn heel fijn om te doen.
Door dit online programma kan ik nu ook  mijn kinderen helpen met het omgaan van hun hoogsensitiviteit en dat voelt zo goed .
Dank je wel Nicoline , voor dit mooie online programma en de kans om ons als hoogsenstieve mensen te helpen hiermee om te gaan”.
 
~Liefs van Ylva Kuiper~
“Het programma heeft mij nog weer bewuster gemaakt van mijzelf, ik ben mijn hoogsensitiviteit positiever gaan zien en veel meer vanuit mijn hart gaan leven. Ik heb ook een grote omslag gemaakt in mijn leven qua invulling. 
Ik vond veel herkenning in de Q & A’s en de video’s. Nicoline brengt spiritualiteit op een mooie natuurlijke manier in het dagelijkse leven voor mij”.
 
~Liefs, Diana Zuur~

“Ik zag het programma op Facebook en na een telefoongesprek met Nicoline was ik zo enthousiast dat ik mij heb opgegeven. Nicoline is altijd enthousiast en bereidt om je te helpen als je vastzit. Ook komt ze regelmatig live in de speciale Facebook groep die bij dit programma hoort en tijdens de Q&A beantwoordt ze alle vragen die je hebt. De meditaties uit het programma vond ik heel fijn om te doen. Ik vond het een waardevol halfjaar, want ondanks mijn persoonlijke omstandigheden heb ik het gevoel mijn innerlijke stem beter te horen.

Ik heb een hectisch jaar achter de rug en ik was steeds blij met onze gesprekken. Het volgen van het programma heeft mij gedwongen bezig te blijven met mezelf en uit mijn hoofd te komen.
Je bent zó’n ongelooflijk positief en enthousiast mens, alleen daarvan knapte ik al op. Ik ben blij dat ik het programma bij jou heb gevolgd”.
 
~Lieve groet, Ans van Kampen~

Even alles op een rijtje: wat krijg je?

omgaan-met-hoogsensitiviteit-hspHet 6 maanden programma volg je online in de Soulview Academie en de mobiele app

checkmark1 op 1 gaan we samen aan de slag tijdens de online coachsessies 

checkmarkHet 6 maanden programma bestaat uit 3 modules met elk 7 lessen

checkmarkJe ontvangt bij elke les jouw persoonlijke reisboek voor verdere verdieping en waarbij je al je ervaringen kunt opschrijven

checkmarkNaast informatie krijg je oefeningen, opdrachten en 17 meditaties 

checkmarkElke maand is er een online Q & A sessie voor al je vragen

checkmarkJe kan deelnemen aan de besloten Facebook groep

checkmarkJe mag deelnemen aan de Soulview Healing Cirkel op afstand

checkmarkJe volgt het 6 maanden programma op jouw eigen tijd en tempo

Voor wie is het online programma bedoeld?

checkmarkvoor hoogsensitieve mensen die last ervaren van hun gevoeligheid en graag willen leren hiermee om te gaan om het beste uit zichzelf te halen

checkmarkvoor mensen die twijfelen of zij hoogsensitief zijn, maar sterk voelen dat zij dit graag zouden willen onderzoeken

checkmarkvoor mensen die continu stress en onrust ervaren omdat je niet begrijpt wie je bent en hoe jouw sensitiviteit werk

als je altijd maar bezig bent voor anderen en er nooit voor jezelf bent

checkmarkvoor hoogsensitieve mensen die leven naar de verwachtingen van anderen 

checkmarkals je eigenlijk al jaren vastloopt, maar doorgaat en uitstelt om te zorgen voor jezelf met een burnout tot gevolg

checkmarkals je bereid bent echt tijd in jezelf te investeren en super gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan

checkmarkals je het zat bent om je een emotionele speelbal te voelen van je hooggevoeligheid, want dat hoeft helemaal niet!

Wat is jouw investering?

6 mnd programma 

Basis

€997   €647

*6 maanden toegang tot het online programma en alle meditaties
*6 maanden toegang tot de Soulview Academie inclusief de mobiele app

*6 maanden toegang tot de besloten Facebook groep

*6x deelname aan de maandelijkse online Q&A sessies twv €65
*6x deelname aan de maandelijkse online Soulview Healing Cirkel twv €65
*4x online persoonlijke 1 op 1 coaching van 60 minuten 

*6 maanden samen op weg in jouw ontdekkingsreis

*Bonus: 1 GRATIS workshop dag twv €47

6 mnd programma

VIP   

€1597  €997

*8 maanden toegang tot het online programma en alle meditaties
*8 maanden toegang tot de Soulview Academie inclusief de mobiele app
*8 maanden toegang tot de besloten Facebook groep

*8x deelname aan de maandelijkse online Q & A sessies twv €65

*8x deelname aan de maandelijkse online Soulview Healing Cirkel €65

*6x online persoonlijke 1 op 1 coaching van 60 minuten 

*8 maanden samen op weg in jouw ontdekkingsreis

*3x online een verdiepende VIP Groepscall €65

 

*Bonus 1: GRATIS Welkomscadeau twv €17

*Bonus 2: GRATIS Online cursus “Chakra’s in Balans” twv €97

*Bonus 3: GRATIS workshop dag twv €47

Bonus!

Omdat ik weet dat hoogsensitieve mensen het leuk vinden om gelijkgestemde te ontmoeten bied ik je een fantastische bonus aan:

Je mag GRATIS deelnemen aan 1 live workshop dag. Dit is in de omgeving van Arnhem en kan ook in de natuur plaatvinden. Hierin gaan we met een kleine groep op bepaalde thema’s verder intunen op hoe jij in je dagelijks leven steeds beter om kan gaan met je hoogsensitiviteit. Leuk om elkaar dan ook live te ontmoeten!

Hoe gaat jouw leven er uit zien na het volgen van het programma?

Door het volgen van jouw opgestelde doelen ga jij al vanaf de eerste serie lessen veranderingen ervaren in je leven. Je voelt namelijk dat het leven met je hoogsensitiviteit ook anders geleefd kan worden dan hoe je altijd hebt ervaren. Doordat jij wekelijks bewust bezig bent met het programma door middel van de oefeningen, opdrachten en/of meditaties, ga je dat leven naar je toetrekken waar jouw verlangen naar uit gaat.

Dit programma geeft je een enorme groei in jouw persoonlijke – en spirituele ontwikkeling. Je gaat heerlijk diepziel duiken, want ik weet dat er veel meer in jouw zit dan jij nu voor mogelijk houdt. Je laat je stiekem nog te veel beperken door jezelf en/of door je omgeving. Je zult meer dan ooit vertrouwen krijgen in je eigen kunnen. Het is jouw tijd! Eén ding is zeker jouw leven gaat liefdevol veranderen!

Doordat je bij wijze van spreken elke dag gecoacht kan worden door de facebookgroep, de Q & A sessies en je 1 op 1 coaching, heb je alle gelegenheid je persoonlijke en spirituele groei zelf te beïnvloeden om optimaal tot ontwikkeling te komen. Want jouw leven ligt in jouw handen en ik reik je hetgeen aan dat nodig is om met plezier in het leven te staan. Zodat jij kan genieten van jezelf én je hoogsensitiviteit!

Het 6 maanden programma wordt door de deelnemers beoordeeld met gemiddeld een 8,7.

“Door een reactie te geven op een bericht via de Facebookgroep voor Hoogsensitieve mensen kwam ik in contact met Nicoline. Dat contact kwam werkelijk op het juiste moment. We hebben een afspraak gemaakt om eens te kijken of er een klik was, dat is een belangrijke voorwaarde. De klik was er zeker en Nicoline vertelde over haar mooie programma van Soulview. Omdat er ook een kostenplaatje aan zit vond ik het belangrijk dit eerst thuis te overleggen.

Vanaf dat moment ben ik gaan kiezen voor mezelf! Dankbaar dat Nicoline de juiste vragen stelde, juiste antwoorden gaf die op dat moment zo goed werden ontvangen door mij. Het programma met daarin vele meditaties is fijn om mee te werken. Coaching hebben we online gedaan dus afstand hoeft het probleem niet te zijn. De contacten die je krijgt via de vertrouwelijke en besloten Facebookgroep vond ik erg positief.

Nu, na een half jaar, kan ik zeggen vanuit mijn hart: “ik ben nu eindelijk mezelf en ik kies bewust voor eigen momenten van rust en zelfliefde. Ik heb juiste beslissingen gemaakt en ik durf nu mijn hart te volgen.”

 Heb je ook vragen rondom je hoogsensitiviteit? Vraag in ieder geval een vrijblijvende gesprek aan met Nicoline.

 Lieve Nicoline, bedankt voor het teruggeven van de regie over mijn eigen leven!

 Warme groeten van een blij hoog sensitief mens!

 ~Cindy Vellekoop~

“Ik heb voor Nicoline en het programma gekozen omdat haar uitstraling op de foto mij aanstond (haha, ja echt waar). Ik had inmiddels al een aantal hulpverleners gehad en geen van allen heeft mij van mijn brok in de keel af kunnen helpen. En tot op de dag van vandaag zo blij dat ik Nicoline gevonden heb! Door haar programma en steeds weer verhelderende coaching gesprekken en tips heb ik mezelf steeds beter leren kennen en heel belangrijk, van mezelf leren houden. Ook de regelmatige Q&A’s in de speciale Facebook groep zijn erg inspirerend en laten me steeds meer nadenken hoe ik mezelf kan helpen. Bovendien zijn haar meditaties in het programma geweldig en doe ik ze elke dag trouw (niet allemaal natuurlijk 🙂 )

Iedereen die niet meer weet wat te doen, raad ik Nicoline aan omdat ze zo’n heerlijk menselijk is. Ze denkt echt mee en geeft fijne coaching wat persoonlijk op mij afgestemd werd. Iedereen heeft uiteindelijk zijn eigen problemen waar hij/zij tegenaan loopt”.
 
~Liefs, Diana van der Linden

Ben jij toe aan een nieuw leven met liefdevolle controle,
rust en blijheid?

Pak dan je kans en doe mee!

Geniet van het voordeel dat nu voor je klaar staat. Klik op de knop en je gaat direct van start! 

Ik kijk er enorm naar uit om jou in mijn programma te verwelkomen

De tijd is daar dat jij je hoogsensitiviteit mag gaan omarmen en jezelf lief mag hebben

Dat jij je grootsheid gaat ervaren en je licht en liefde gaat verspreiden

Dat jij dat leven gaat leiden dat precies bij jou past

En vanuit je Ware Zelf mag gaan leven want….

De wereld heeft jou nodig!

Liefs van Nicoline

omgaan-met-hoogsensitiviteit