Nicoline Valkenburgh

Hoi, ik ben Nicoline

HSP Transformatiecoach

Soulview is er voor hoogsensitieve mensen

Binnen mijn bedrijf Soulview begeleid ik als HSP Transformatiecoach hoogsensitieve mensen die vastlopen in het leven omdat zij zo gevoelig zijn. Ik leer jou wat hooggevoeligheid is zodat je weer naar je eigen intuïtie en lichaam gaat luisteren waardoor jij jezelf weer begrijpt.

HSP Burn-out stress

Even voorstellen...

Mijn naam is Nicoline Valkenburgh. Zelf kom ik uit een gezin van 4 kinderen waarvan ik de helft van een tweeling ben. Ik ben hoogsensitief geboren net zoals jij als jij dit leest.

Ik heb op mijn weg vaak ervaren dat ik mezelf helemaal kwijt was, me onbegrepen voelde en dat er een taboe heerste op hoogsensitief zijn. Ik ervaarde dat ik in de buitenwereld niet mezelf kon zijn en dat koste mij enorm veel energie. Totdat ik uitgeput in een vette burn-out raakte en een heel belangrijk besluit nam; ik stopte met pleasen en te leven naar de  verwachtingen van anderen. Toen ik dát besluit genomen had trok ik hele andere ervaringen naar me toe want ik nam leiding over mijn eigen leven. Van een chagrijnig leven vol moeheid creëerde ik een plezierig leven vol liefde. En hier werd ik zo blij van!

HSP coach Burn-out stress

We hebben allemaal een pad te lopen...

Alles wat ik op mijn pad geleerd hebt is zo waardevol dat ik jaren geleden besloten heb dit door te geven aan jou. Al mijn lessen, inzichten en oplossingen heb ik in een online programma verwerkt waardoor ik je stap voor stap meeneem zodat ook jij ontdekt wie jij als hoogsensitief mens bent en blij met jezelf wordt! Het online programma is een mix van kennis, spiritualiteit, tools en meditaties.  Een ideale mix voor een HSP waarin jijzelf je keuzes maakt.

HSP coach Burn-out stress

Stop met aanmodderen...

Hoogsensitief in het leven staan kan een pittige klus zijn als je voor (heftige) uitdagingen komt te staan, zeker in de tijd waarin we nu leven. Zo ook voor mij toen we in februari 2021 totaal onverwachts te horen kregen dat mijn man een ongeneeslijke vorm van kanker had. In november is mijn lief overleden. En juist nu haal ik al mijn kracht uit mijn spiritualiteit en alles wat ik de afgelopen jaren als hooggevoelig mens geleerd en overwonnen heb. Ik voel mijn lief vaak om mij heen en hij helpt me deze moeilijke periode door te komen vanuit de dimensie waar hij nu is. Ook al is het niet altijd makkelijk, ik leef nog steeds een liefdevol en harmonieus leven met onze kinderen.

Leer Nicoline nog beter kennen!

***
HSP Burn-out stress

Van Stress naar Inzicht in Balans


Ervaar in eenvoudige stappen hoe jij meer balans krijgt in je leven zodat jouw stress afneemt

HSP Burn-out stress

Chakra's in BalansOntdek hoe jij jezelf kan helen door middel van de 7 hoofdchakra's.

HSP Burn-out stress

Leer in 6 maanden omgaan met je hoogsensitiviteit

Leer in 6 maanden hoe jij een blij leven kan leiden mét je hoogsensitiviteit.

Wat anderen over Nicoline vertellen...

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Ik ben nu eindelijk mezelf!

Uit de grond van mijn hart bedank ik jou voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt betekend. Je hebt mij in beweging gezet en hoe!! Ik ben supertrots op hoe het met mij gaat en ik blijf stappen maken! Nu, na een half jaar, kan ik zeggen vanuit mijn hart: “ik ben nu eindelijk mezelf en ik kies bewust voor eigen momenten van rust en zelfliefde. Ik heb juiste beslissingen gemaakt en ik durf nu mijn hart te volgen.

 

Liefs, Cindy Vellekoop

HSP Burn-out stress
Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben vanuit mijn hart gaan leven!

Het programma heeft mij nog weer bewuster gemaakt van mijzelf, ik ben mijn hoogsensitiviteit positiever gaan zien en veel meer vanuit mijn hart gaan leven. Ik heb ook een grote omslag gemaakt in mijn leven qua invulling. Ik vond veel herkenning in de Q&A’s (vraag en antwoord sessies) en de video’s. Nicoline brengt spiritualiteit op een mooie natuurlijke manier in het dagelijkse leven voor mij!


Liefs, Diana Zuur

HSP Burn-out stress
Ms. Nameless
Add Your Stars

Ik kan mijn hoogsensitieve kinderen nu ook helpen!

Ik ben niet raar of anders en HSP is geen vloek (zoals ik dat altijd voelde). Hooggevoeligheid hoort bij mij en dat is fijn. 

Door dit online programma kan ik nu ook  mijn kinderen helpen met het omgaan van hun hoogsensitiviteit en dat voelt zo goed ! Dank je wel hiervoor lieve Nicoline en de kans om ons als hoogsenstieve mensen te helpen hiermee om te gaan”.


 Liefs van Ylva Kuiper

HSP coach online
Ms. Nameless
Add Your Stars
HSP Burn-out stress

Opleidingen en ervaringen van Nicoline

Innerlijk kind werk, NLP, reiki Master, Mindfulness, Intuïtief schilderen, Ademtherapie, Trance Healing & Paramedisch & Psychosociaal Therapeut, Merkaba Healing, Regressie-en Reïncarnatie therapie, Klankschaal healing, Drum-en Soundhealing, Zweethut ceremonies, Rebirthing, Paardencoaching, Natuur-en Wandelcoaching, Outdoor Therapie, De kracht van Chakra’s, Meditaties & Visualisaties, Voice Dialogue, De kracht van Mindset, Systeem- en Natuuropstellingen, MIR-methode, Intuïtief dansen, Retraites, The rite of the womb en Zielsafstemmingen.

Ben jij er ook aan toe om met jezelf aan de slag te gaan?

Wacht dan niet langer en klik op onderstaande button!