HSP Burn-out stress

Ontmoet via Quantum Timeline Jumping jouw

beste versie van jezelf

Spring in het Energieveld van de 5e dimensie en ga mee op reis naar de Nieuwe Wereld!

Zonne energie

Diepe connectie

met jezelf...

Door diepe ontspanning stap jij in jouw genie-zone en trekt dat naar je toe wat in jouw verlangen ligt

Zonne energie

Een boost voor je energielevel...

Je wordt aangesloten op de Liefdesfrequentie van het 5D Bewustzijn waardoor manifesteren easy voor je wordt

Zonne energie

Je Zielsopdracht

helder krijgen...

Jij gaat werkelijk ontdekken wat je op aarde te doen hebt en gaat hiernaar ook leven met gratie, genot en gemak

Hoogsensitief hooggevoelig

Een crisis biedt kansen...

In 2021 is mijn geliefde overleden en sindsdien is mijn leven 180 gr verandert. Mijn grootste houvast in deze periode  is mijn spiritualiteit in een niet religieuze zin. Ik heb ervaren hoe dankbaar ik ben dat ik hierin ben groot gebracht omdat ik al wist dat dood niet dood is, je alles zelf creëert en alles in je leven gebeurt met een reden, hoe erg ook.

Naast dat ik intens verdrietig was ontdekte ik gaande weg in mijn rouwproces dat ik ongemerkt heel veel mooie dingen aan het manifesteren was. Ik had veel positieve en liefdevolle situaties naar mij toegetrokken waardoor ik mezelf weer snel op de been heb gezet. Dat kwam mede doordat ik een bijzondere tool in handen kreeg om alles vanuit het Multiversum naar me toe te halen wat ik op dat moment nodig had.

Dit is het Quantum Veld waarin ik via het maken van Quantum Timeline Jumps en het verbinden met de 5e Dimensie tot de ontdekking kwam wie ik ben en wat ik nu te doen heb. Ik ben op mijn nieuwe tijdlijn gesprongen. Wanneer je leert leven vanuit het vijf dimensionale bewustzijn dan ontvouwt zich dat ook voor jou.

Mijn Ziel heeft gekozen NU op aarde te willen zijn en te leven vanuit een hoger bewustzijn. Als jij dit leest en het resoneert met jou dan geldt dat  ook voor jou. Ik ben er om mee te helpen meer Liefde en Licht te verspreiden voor de Transitie naar de Nieuwe Aarde en via deze  hoogstaande tool help ik jou daar ook bij. Vanuit een diepe rust en zonder lange gesprekken resetten we je mind zodat je stap voor stap jouw authentieke Zelf wordt en ook jouw Zielsmissie gaat leven!

Review van Marije Berkelaar

Stap nu in de beste versie van jezelf…

HSP coach Burn-out stress

Stel je eens voor...

 • dat jij als HSP/Lichtwerker/Lichtbrenger het leven leidt waarvoor je bedoelt bent er nu te zijn op aarde
 • dat je energielevel een boost krijgt waardoor je blij en dankbaar in het leven staat
 • dat je op een bijzondere manier los kan komen van oude programmeringen, conditioneringen en blokkades
 • dat je tegelijkertijd dát naar je toe haalt wat er in jouw verlangen ligt
 • dat jij vanuit jouw Spirituele en Goddelijk potentieel een gelukkig en blij leven leidt
 • dat je eindelijk weet wat jouw Zielsopdracht is en jij je authentieke Zelf leeft 
 • dat jij de Creator bent van jouw eigen leven en je alles kan manifesteren vanuit een hoge energiefrequentie 
 • dat jouw bijdragen aan de Transitie naar een Nieuwe Aarde groot belang is

Hoe werkt het tijdlijnreizen in het Quantum Veld?

Zonne energie

In het Quantum Veld is alles tot je beschikking!

Het Quantum Veld is een Veld waar alles energie is en alles zich met elkaar verbindt. Er is daar geen sprake van tijd maar van frequenties. Elke frequentie draagt informatie met zich mee en alles is mogelijk. Je kunt daar alles ervaren wat je maar wilt en via Portalen contact krijgen met alles wat daar is. Alles is er namelijk al en alles bestaat al en is te vinden op verschillende tijdlijnen.

Zonne energie

We zijn Multidimensionale wezens…

De meeste van ons zijn zich alleen bewust van het leven op aarde, de 3e dimensie. Maar wat als ik je vertel dat er om de aarde heen oneindig veel andere dimensies en tijdlijnen zijn? We zijn een Multidimensionaal wezen wat wil zeggen dat we nu tegelijkertijd ook in andere dimensies en op andere tijdlijnen leven. Dit is voor ons brein niet te bevatten omdat het zo groot en omvattend is.

Zonne energie

Hoe zou het voor je zijn dat jij...?

Hoe zou het voor je zijn dat jij naar andere tijdlijnen of dimensies kan jumpen en je andere Zelven zou kunnen ontmoeten in deze tijdlijnen, paralellen tijdlijnen, toekomstige tijdlijnen en/of dimensies en daar informatie en antwoorden kan halen die jij graag wenst? Dat noemen we onze Quantum Zelven omdat je je andere Zelf gaat ontmoeten in het Quantum Veld en dit is zo'n bijzondere ervaring!

Ja dat wil ik!

Klik hier om mee te doen 


HSP Coach Arnhem

Nog mee blije klanten

“Ongelooflijk bijzonder. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!”


"Mega veranderingen aan het doorgaan...je hypnose

is so amazing!"


“Ik heb een gevoel van Bliss ervaren, nog nooit zo gevoeld!”Hoe werkt een Quantum Timeline Jumping sessie?


STAP 1:

Door middel van een Quantum Trance Hypnose begeleid ik jou op een innerlijke reis en help ik je springen naar elke plek in het Quantum Veld die jij maar wilt die verbonden is met Liefde en Licht. Ik reis in de energie met je mee en ik leer je hoe je je volledig kan beschermen om veilig te reizen. Een Trance reis kan voelen alsof het een geleide meditatie is.


STAP 2:

We gaan jouw Quantum Zelven ontmoeten waar jij van wil leren en waarmee je wilt samensmelten. Alles wat jij wil leren, je eigen wil maken of naar je toe wil trekken is mogelijk. Alle vaardigheden die jij graag wil ontvangen ga je downloaden. Een download is een pakketje vol met informatie en tools voor jou wat jij je eigen maakt.


STAP 3:

Tegelijkertijd gaan we beperkende overtuigingen, nutteloze programmeringen, pijn en verdriet verwijderen die hiervoor nog in de weg staan. Alles wat jij aangeleerd hebt en wat je niet dient laat je los. Het mooie aan deze Quantum Trance sessies is dat we niet gericht zijn op het probleem maar juist op datgene waar jij naar verlangt.

Interessant maar wat brengt het me?

Door deze Quantum Trance sessies krijg je toegang tot het veld van creatie, je Goddelijke kern en je genie-zone. Je beweegt je voorbij je ego en alles wat je denkt te weten. Je bent voorgoed verbonden met je Hogere zelf, de meest authentieke vorm die je maar kunt zijn en die je altijd om advies kunt vragen.

Tevens verhoog je per direct je trillingsfrequentie naar een hoger niveau wat maakt dat je meer blijheid, liefde en dankbaarheid zult ervaren. Het is het trillingsveld van de 5D Bewustzijn oftewel de Liefdesfrequentie en deze zorgt ervoor dat jij steeds meer van die ervaringen naar je toe gaat halen. Dat is de Wet van Aantrekking. En zo word jij stap voor stap de beste versie van jezelf! Vanuit je Ziel leven trekt de grootste blijdschap naar je toe die er is voor jou als mens op Aarde.

Traumaverwerking hooggevoelig 5e dimensie

Voor wie zijn de Quantum Timeline Jump sessies bedoeld?

 • Je wilt graag op een diepe en liefdevolle manier aan jezelf werken op Zielsniveau
 • Je leeft bewust en voelt dat je next level mag gaan in je spirituele groei
 • Je wil toegang krijgen tot jouw probleemoplossende kracht 
 • Je wil van je hoofd naar je gevoel zakken en vanuit je hart leven
 • Je bent een Lichtwerker/Lichtbrenger/Lichtdrager en je wil een bijdrage leveren in het transitie proces van jezelf, de aarde en de mensheid
 • Je bent zelf ondernemer en je wilt meer vanuit hoge frequenties jouw klanten begeleiden
 • Je wilt weten waarom je hier bent en wat jouw Zielsopdracht is
 • Je wilt oude programmeringen/blokkades/beperkende overtuigingen loslaten op DNA niveau
 • Je wilt toegang tot overvloed op welk thema dan ook
 • Je wilt je pijnappelklier activeren zodat je informatie doorkrijgt (channelen)
 • Je wilt je vermogen tot helderzien -horen -voelen en/of helderweten (verder) ontwikkelingen
 • Je wilt toegang krijgen tot jouw spirituele gezondheid/wijsheid/(magische) krachten
 • Je wilt samenwerken met het Multiversum/jouw Spirit team/Goddelijke Vonk
 • …. en alles wat hier niet in het rijtje staat…
Covid Corona Lockdown

            Ben jij klaar om de sprong te maken?


Persoonlijke 1 op 1 Trajecten online of live:


Basis

Quantum Timeline Jumping Basis

€437

367,-

3 sessies

-3 Quantum Timeline Jumps van 1,5 uur 

-E-book Quantum Jumping

-Voorbereidende audio (Bonus!)

-Alle audio’s van al jouw Quantum Jumps

-Toegang tot je genie-zone

-Quantum Coaching  

Plus

Quantum Timeline Jumping Plus

737,-
547,-
5 sessies

-5 Quantum Timeline Jumps van 1,5 uur 

-E-book Quantum Jumping

-Voorbereidende audio (Bonus!)

-Alle audio’s van jouw Quantum Jumps

-Toegang tot je genie-zone

-Quantum Coaching

-Zielshealing

-Karma Burning

Veel gestelde vragen

Voor wie zijn de Quantum Timeline sessies niet bedoeld?

-Als je sensatie zoekt en geen serieuze en positieve bedoelingen hebt
-Als je vlucht in spiritualiteit en alleen in hogere sferen wil verkeren
-Als je niet bereidt bent in jezelf te investeren en geen verantwoordelijkheid wil of kan dragen voor jouw ontwikkelingsproces
-Als je denkt dat dit een quick fix is en van alles genezen zult worden
-Als je alles buiten jezelf blijft zoeken en denkt dat ik jouw probleemoplosser ben
-Als je niet de diepte in durft te gaan en los te laten wat jou niet meer dient
-Als je niet gelooft in de oneindige mogelijkheden die er voor je klaar liggen

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker dat kan. Je ziet de mogelijkheid verschijnen als je op de gele button klikt.
Bij veel van mijn particulieren klanten worden de sessies betaald uit hun persoonlijk budget van hun werkgever. Jij kan daar ook naar vragen op je werk.

Kan ik ook 1 sessie boeken in plaats van een traject?

Nee. Ik werk met trajecten omdat het toewijding, commitment en training van je vergt om de beste versie van jezelf te worden. Het heeft tijd nodig om het je eigen te maken en vervolgens om het te integreren in je fysieke lichaam. Daarnaast is het tussentijds oefenen van groot belang om door je conditioneringen heen te breken.
Maar geloof me dit geeft je zulke geweldige ervaringen dat je niet anders meer wil dan jumpen in het Quantum Veld!

Hoe kom ik na mijn betaling met je in contact?

Ik neem via de mail contact met je op zodat we samen tot onze eerste afspraak kunnen komen.

Kan ik helemaal genezen van mijn klachten en ziektes?

Ik doe geen uitspraken van genezing of beloften. Alles zal zich ontvouwen precies op de manier en op de juiste tijd en plaats wat bij jouw proces hoort. Indien je medicatie slikt stop je nooit zomaar zonder overleg met je (huis)arts. Ik ben een Coach en Healer die een stuk met jou meeloopt op jouw pad en daarvoor zet ik me voor de volle 100% in.

Wat is een staat van Trance of Hypnose?

Trance of hypnose kan voor veel mensen als spannend voelen. We denken dan al gauw aan Rasti Rostelli en dat je geen grip meer hebt over je eigen functioneren. Dat is het dus niet.
In trance of hypnose gaan doen we allemaal elke dag. Bijvoorbeeld als jij helemaal opgaat in het lezen van een spannend boek dan ben je in een trance/hypnose staat. Of je bent helemaal gefocust met iets bezig waardoor omgevingsgeluiden je geheel ontgaan of je zit in de auto en denkt: He ben ik hier al? In deze staat van zijn werk ik ook met jou. Je hebt dus volledig grip op jouw situatie en ondanks dat je in een trance staat bent kunnen we gewoon met elkaar praten als dat nodig is.
Door deze manier van Trance/Hypnose kom je in een verhoogd energielevel. Het lijkt soms op een meditatie. Deze hoge trillingsfrequentie helpt je ook om makkelijker mee te bewegen in de overgang naar de Nieuwe Wereld omdat je aangesloten bent op het Goddelijke Liefdesveld en dat is natuurlijk heel prettig!

Kan ik ook contact maken met het Buitenaardse, Binnenaardse, Lichtsteden, Magische dimensies etc?

Ja dat kan vanuit Liefde en Licht. Je kan met ze praten, je vragen stellen en informatie downloaden wat voor jou van toepassing is. Alles is er al en alles zit al in jou, we hoeven het alleen maar terug te halen en te activeren.

Ik weet niet of Trance Hypnose iets voor mij is. Ik weet niet of ik dat wel kan.

Iedereen kan in Trance komen en mocht je dat lastig vinden of er zit een blokkade voor dan help ik daarbij zodat deze opgeheven wordt waardoor je Trance staat steeds meer ontspannen wordt en jij ook gewoon kan reizen in het Quantum Veld.
Blijf je twijfelen? Neem dan contact met me op via de mail of via het contactformulier in de menu balk.

Kan er ook iets mis gaan of dat ik iets fout doe?

Nee. Ik ben er voor je en ik begeleid je veilig en beschermd door het Quantum Veld. Jij gaat in diepe ontspanning en genieten van jouw Quantum reis. Falen bestaat niet in het Multiversum.

Kan ik ook kiezen voor een combinatie tussen Quantum Timeline Jumping en Transformatie Coaching?

Ja dat kan zeker. Stuur me daarvoor een mail of vertel het me tijdens onze eerste afspraak.

Hoe moet ik dit geloven dat dit allemaal kan?

Jij hoeft mij niet te geloven en niets van wat ik schrijf is dé waarheid. Het wordt pas jouw waarheid als jij het voelt in je hart en deze een sprongetje maakt. Dan zijn deze sessies voor jou.

Werken de Quantum Timeline Jump sessies ook online?

Ja dat kan zeker. Mocht het je lukken naar mijn praktijk te komen dan raad ik je aan om dat te doen. Vooral bijvoorbeeld de eerste 2x, maar mocht je niet in die gelegenheid zijn dan werken de Jumps ook online omdat we in de energie werken.

Waar zit je praktijk?

Mijn praktijk zit in Arnhem langs de Rijn.

Malburgsesluis 27
6833KA

Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Door wie ben je hierin opgeleid?

Door Dr. Roy Martina & Milan Somers

Waanzinnig leuk om jou te gaan ontmoeten en op je pad mee te mogen lopen naar de beste versie van jezelf, want...

de Nieuwe Wereld heeft jou nodig!

Yesss dit wil ik!