fbpx

Soulview Life Cirkel

De Soulview Life Cirkel is er voor mensen die mijn online programma: “Leer in 6 maanden Omgaan met je Hoogsensitiviteit” volgen. Klik hier voor meer info.

Daarnaast is het voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit en meditatie, hooggevoelig zijn of paranormaal begaafd en die het leuk vinden om gelijk gestemden te ontmoeten en informatie uit te wisselen om van elkaar te leren.

Ook is de Cirkel voor mensen die twijfelen of zij hoogsensitief  zijn en op deze dag dat meer in zichzelf willen ontdekken.

De Soulview Life Cirkel gaat dus over het leven van een hooggevoelig mens en gaan we situaties delen, oefenen en ervaren zodat je met mooie inzichten weer naar huis gaat.

De Cirkel van 10 november gaat over je Intuïtie, je weet meer dan je denkt!

Wat gaan we precies doen?

We beginnen en sluiten de dag af met een fijne geleide meditatie. Hierdoor leer je naar binnen te keren om verbinding met jezelf te maken en te ontspannen. Ik vertel je wat je intuïtie precies is en hoe je kan leren om hier mee samen te werken zodat je creatiekracht weer naar boven kan komen.

We gaan een visualisatie doen om je verlangen de ruimte te gaan geven om te gaan ontstaan in je leven.

En we gaan leuke, creatieve oefeningen doen om steeds meer te voelen hoe intuïtief je al bent zodat je dat in je dagelijks leven steeds meer kan inzetten.

Ook ga ik in op voorbeelden en vragen die je hebt omtrent je hooggevoeligheid en je intuïtie dus deel vooral je ervaringen!

Je maakt door deze Cirkel steeds meer verbinding met je intuïtie, je hart en jouw Ziel.  Je leert dichter bij jezelf te komen waardoor je steeds meer in je eigen kracht en licht komt te staan. Het is gewoon een heerlijke energierijke dag voor jezelf!

Alles wat je in deze Cirkel leert kun je gelijk in je dagelijks leven gebruiken waardoor er meer rust en overzicht in je leven komt.

Wanneer wordt de Soulview Life Cirkel gegeven?

Datum: zondag 10 november 2019.

Tijd: van 10.15 – 16.00 uur. Vanaf 10.00 uur kan je binnenlopen.

Het thema voor 10 november is: Intuïtie, je weet meer dan je denkt!

Locatie: Gezondheidscentrum ’t Duifje
Oude Huissenseweg 4
6834 GS in Arnhem

De kosten zijn €55 voor de hele dag (graag gepast en contant meenemen). Neem op deze dag gratis een vriend of vriendin mee of deel samen de kosten. Het is ontzettend leuk om deze dag samen te beleven en om er daarna samen verder in te groeien!

Voor de mensen die mijn online programma volgen is de prijs €33 (maak eerst je gratis bonus op!)

Inclusief koffie, thee, water en wat lekkers. De lunch mag je zelf meenemen. Je kan dan lekker buiten zitten bij mooi weer of een wandeling maken in het park als je daar behoefte aan hebt.

Ik werk in een grote groepsruimte met kleine groepen van maximaal 12 personen in een rustige omgeving.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar nicoline@soulview.nl of stuur me een Whatsapp bericht 06 20 816 818!

Je bent meer dan welkom!