fbpx

Wat als je een grens overschrijdt omdat je het bordje langs de weg hebt gemist dat er een nieuw land aan kwam? Je wordt teruggeroepen en als het ware tot stilstand gebracht. Er wordt aan de noodrem getrokken!

Misschien was je er zelf nog niet van bewust, maar dit metafoor vertelt hoe hoogsensitieve mensen te vaak met hun grenzen omgaan.

En misschien heb jij dit zelf ook al te vaak ervaren. Het is niet voor niets dat bijna de helft van de mensen die in een burn-out terecht komen hoogsensitief zijn.

Daarom is het zo belangrijk dat jij je grenzen leert herkennen en ernaar leert handelen.

Weten waar je grenzen liggen en pakken, resulteert in grenzeloos plezier.

 Wat als je zo bezig bent met het een ander naar de zin te maken en erachter komt dat je het zelf niet meer naar je zin hebt? Als je snel aan kan voelen wat een ander nodig heeft en je daarop aanpast, dan leidt je niet je eigen leven.

In het boeddhisme zeggen ze “als je het pad belicht voor jezelf, dan belicht je het ook voor een ander. Maar als je enkel het pad van een ander belicht, dan loop je zelf van het pad af. Dan loop je in het donker…”

Wie het leven van een ander leidt, heeft zelf geen leven.

Als pro hsp ben ik ook van mijn padje geraakt, al bleek dit later juist mijn weg te zijn. Ik ontmoet wekelijks veel hooggevoelige mensen. Mensen die veel binnen krijgen en daar niet op de juiste manier mee om weten te gaan. Ze voelen zoveel bij de ander dat ze hierdoor moeilijk hun grenzen aan kunnen of durven geven. Ze lopen leeg in energie, maken niet hun eigen keuzes en vertellen niet wat zij op hun hart hebben. Mensen die het meeste ervaren, delen op een gegeven moment het minst, bang de ander tot last te zijn of afgewezen te worden.

Iemand die te veel binnen krijgt gaat zijn boekje te buiten.

Als je bovenstaande tekst helemaal hebt doorgelezen, dan zal je jezelf hier waarschijnlijk helemaal in herkennen. Ook voor mij was dit herkenbaar maar gelukkig heb ik in mijn zoektocht ontdekt hoe ik een blij en gelukkig leven kan leiden mét mijn hoogsensitiviteit! Stel je eens voor dat jou dat ook zou lukken!

De jarenlange zoektocht en de vele ontwikkelingen die ik heb doorgemaakt hebben ertoe geleidt dat het begeleiden van hoogsensitieve mensen mijn expertise is geworden. Mijn missie is om jou en zo veel mogelijk andere hoogsensitieve mensen te laten ontdekken hoe ze weer een gelukkig leven kunnen leiden, Je Ware Zelf te leven.

Ga jij ook mee op ontdekkingsreis?

Dan heb ik een heel mooi kerstkado voor jou!

In mijn praktijk hebben mensen die met hun hoogsensitiviteit willen leren omgaan de keuze om 1 op 1 sessies te volgen of mijn onlineprogramma. Speciaal voor de maand december heb ik dit samengevoegd tot 1 Kerstpakket. Dus 1 op 1 coaching sessies én een online programma in één pakket! 

Het Soulview Kerstpakket! Hoe tof is dat!

Waarom dit Soulview Kerstpakket?

Omdat het mijn Kerst Missie is om nog meer hoogsensitieve mensen de mogelijkheid te geven hun geluk (terug) te vinden. In de samenstelling van dit pakket zitten daar exact alle ingrediënten in. En kerst vind ik een mooi moment om iets extra’s te doen voor mensen die dat nodig hebben. Kadootjes tijd!

Hoe gaat het in zijn werk?

Het online programma kan je volgen via je laptop of pc en via de app. Daardoor kan je overal waar je maar bent met het programma bezig zijn en lekker mediteren! Dit programma kan je volledig in je eigen tempo volgen en duurt gemiddeld zes maanden. Tijdens dit programma zullen we op drie momenten een 1 op 1 sessie van ongeveer anderhalf uur plannen bij mij in de praktijk. Uiteraard zal dit gepland worden in overleg met jou.

Er is iedere maand een online Q&A sessie waarin je al je vragen kunt stellen aan mij persoonlijk.

Je krijgt toegang tot een besloten facebookgroep zodat je met andere hsp je ervaringen kunt delen en vragen kunt stellen. En als extra bonus krijg je 2 GRATIS live dagen in de Soulview Life Cirkel twv €110!

Wat levert dit Soulview Kerstpakket jou op?

In dit Kerstpakket leer jij precies hoe om te gaan met jouw hoogsensitiviteit. Halen we naar boven waar jij goed in bent en wat jou tegelijkertijd het minste energie kost, je ontdekt je geluksfactor.

Je ontdekt namelijk hoe jij dicht bij jezelf kan blijven en kan gaan genieten van je hoogsensitiviteit in plaats van telkens overweldigd te raken.

Je leert je grenzen kennen en herkennen en weet straks precies hoe jij daarmee om kan gaan. Je leert beter te communiceren met jouw omgeving zodat zij jou beter leren begrijpen en jouw hoogsensitiviteit als (meer)waarde gaan zien!

Je ontdekt exact hoe jij in elkaar steekt en wie je bent.

Dit kerstpakket is exclusief voor hoogsensitieve mensen die er klaar voor zijn om het commitment met zichzelf aan te gaan en de stap durven te nemen om hun Ware Zelf te leven.

Wat is jouw investering?

Het Soulview Kerstpakket bestaat uit:

 • Drie 1 op 1 sessies van anderhalf uur ter waarde van €270,-
 • Toegang tot het online programma en vele extra’s twv €547,-
 • Extra Bonus: 2 GRATIS workshopdagen in de Soulview Life Cirkel twv €110,-

Totale waarde:  €927,-

Maar… nu als aanbieding voor de maand december krijg je dit volledige Soulview Kerstpakket voor €297,-

Je bespaart jezelf hiermee maar liefst €630,-

LET OP: Dit compleet unieke Soulview Kerstpakket zal in deze combinatie niet meer terugkeren! Deze aanbieding is exclusief voor jou en er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar. Zorg dat je vandaag nog jouw plek reserveert want deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2019 en VOL is echt VOL!

Nog even alles op een rijtje:

 • Drie 1 op 1 sessies van anderhalf uur twv €270,-
 • Toegang tot het online programma en alle meditaties twv €547,-
 • Toegang tot de Soulview Academie en de mobiele app
 • Bonus 1: Deelname aan de maandelijkse Q & A sessies
 • Bonus 2: Toegang tot de besloten Facebook groep
 • Bonus 3: Deelname aan de maandelijkse Soulview Healing Cirkel
 • Extra Bonus: 2 GRATIS live workshopdagen in de Soulview Life Cirkel twv €110
 • 6 maanden samen op weg in jouw ontdekkingsreis
 • Levenslange toegang

Er is geen betere tijd om hier mee te beginnen dan nu!

Wil jij vandaag nog starten met het online programma? Druk dan op de onderstaande knop. Ik neem daarna contact met je op om je eerste live sessie in januari samen in te plannen.

Geef jezelf dit prachtige Soulview Kerstpakket kado en ga een fantastisch 2020 meemaken!

Zullen we samen de grens over?