HSP Burn-out stress

Transformatie Coaching

Ervaar jouw unieke zijn!

Covid Corona Lockdown

Spiritueel ontwaken

Open jezelf voor je potentiële bewustzijn

Covid Corona Lockdown

Lichtwerker zijn

Geef expressie aan wie je werkelijk bent

Covid Corona Lockdown

Hoger bewustzijn

Leef vanuit je Kernfrequentie

HSP coaching Arnhem

Voel  jij je ook vaak anders dan anderen?

Als kind was ik altijd al anders dan gemiddeld. Ik keek anders, ik voelde anders en ik deed anders en eigenlijk is dat in de loop van mijn leven niet verandert. Wat wel verandert is dat ik nu inmiddels begrijp hoe dat komt en ik precies weet hoe ik met mijn hooggevoeligheid weet om te gaan. Dat heeft uiteindelijk een enorme diepgang, inzicht en blijheid in mijn leven gebracht. Door terug te gaan naar het verleden, in dit leven of naar vorige levens, en daar mijn opgelopen trauma's en wonden te helen heb ik een diep transformatie proces doorlopen wat maakt wie ik nu ben.

Omdat ik vanaf mijn 23e aan mezelf ben gaan werken omdat ik maar vast bleef lopen heb ik heel wat meters afgelegd in coaching-en therapieland. Daarnaast heb ik mij professioneel bekwaamd tot Coach en heb ik meer dan 25 jaar in de Jeugdhulpverlening gewerkt als Gezinscoach en Systemisch Begeleider. Dat maakt dat ik aan beide kanten van de tafel heb gezeten zodat ik precies weet wat er bij je vanbinnen gebeurd en snel op je af kan stemmen.

Tevens heb ik mijn Spirit Team ontmoet waarmee ik samenwerk om andere mensen verder te helpen op hun spirituele pad. Regelmatig krijg ik informatie door die ik meeneem in de coaching met jou zodat het transformatie proces begrepen kan worden. Je bent namelijk veel meer dan je ooit is vertelt!

HSP vakantie drukte

Alles heeft een reden maar welke...?

Misschien herken jij het vastlopen in je leven ook wel. De reden dat je vastloopt betekent dat je uit mag zoeken wat wél voor je werkt en wat er wél bij je past. Daar staat deze tijd symbool voor. We zitten niet alleen in een Transitie voor een betere wereld, jij zit ook in een Transitie proces voor een betere JIJ. Dat maakt dat er veel mensen in relatie problemen verkeren, uitvallen op hun werk door een burn-out of dat het systeem binnen gezinnen aan het wankelen is.

We zijn aan het doorstromen naar een Nieuwe Aarde die andere dingen van ons vraagt en dat voel jij, als hoogsensitief mens en Lichtwerker nu al of misschien al jaren! De trillingsfrequentie van de aarde is zich aan het verhogen waardoor er meer bewustzijn en Licht komt en jij krijgt de kans om hetzelfde te doen! Het is nu echt dé tijd dat jij voor jezelf gaat staan en jezelf verder mag ontwikkelen in zaken waar jij echt blij van wordt. Met een verhoogde trillingsenergie wordt dat vele malen makkelijker. Als jij dat uitstelt dan laat het leven je struikelen om je een kans te geven om opgelopen wonden en shit in je leven te gaan helen. Je mag ze los laten om ruimte te maken voor een nieuw leven waarin jouw spiritueel potentieel eindelijk tot uiting komt en jij in je Kernfrequentie kan leven!

Waarom is Transformatie Coaching juist nu zo belangrijk?

HSP coaching Arnhem

Tijdens de komende jaren wordt individuele energie steeds sterker en belangrijker. Het is de bedoeling dat je op gaat staan voor jezelf en dat je je leven leeft vanuit wie jij werkelijk bent. Maar als je terugkijkt in de geschiedenis dan zijn wij ver van onze ik afgeraakt want het was toen helemaal niet de bedoeling dat jij ergens iets van vond. Sterker nog je moest je maar gewoon schikken naar wat anderen zeiden wat jij moest doen of hoe jij moest leven. We hebben eeuwenlang onze individualiteit opgeofferd, zijn onze monden gesnoerd en hebben we onze gaven en wijsheid moeten onderdrukken. En wilde je hier niet in mee dan kwam je op de brandstapel…

HSP coaching Arnhem

Als we kijken naar onze huidige tijd en onze eigen opvoeding dan zal je gemerkt hebben dat jij opnieuw stukken van jezelf opgeofferd hebt, dat jouw mond weer gesnoerd is en dat er weer geen/weinig ruimte was om jouw hoogsensitiviteit te leven en te beleven.  Daar zijn tal van redenen voor geweest omdat het zo werkte binnen je gezin, je moest gewoon mee in het gareel of jou eigen mening of gevoel deed niet ter zake. Geen brandstapels meer maar ergens ben jij ook door het vuur gegaan door weerstand te bieden, “ongewenst” gedrag te laten zien of op de barricade te gaan staan. Gelukkig ben jij er nog en nu is jouw tijd aangebroken dat jij jouw individualiteit weer terug mag nemen maar dan op een gezonde manier!

HSP coaching Arnhem

Daarom is het nu de tijd dat jij je daarvan los mag breken. Jouw zoektocht stopt hier omdat ik je hierbij verder kan helpen. Ik heb hier jarenlang zelf in vast gezeten en er 20 jaar over gedaan om terug te keren naar wie ik werkelijk ben, maar jij hoeft hier geen 20 jaar over te doen. De transformaties gaan in deze tijd razend snel omdat het nodig is!

We zijn allemaal opgegroeid met programmeringen, conditioneringen en belemmerende overtuigingen ervan uitgaande dat jouw ouders hier de beste bedoelingen mee hadden. Maar ze zijn oud, ze dienen jou niet meer omdat ze niet meer in deze tijd passen dus het is heel logisch dat je vastloopt…

HSP reizen kinderen

Stel dat jij...

 • weet hoe jouw sensitiviteit werkt waardoor je veel meer plezier ervaart in je relaties, in je gezin en op je werk
 • het roer omgooit zodat jij weer aan het stuur staat
 • loslaat wat je niet bent en toelaat wie je wél bent
 • zakt uit je hoofd naar je hart
 • leeft vanuit jouw waarden, visie en waarheid
 • dat je uit de schaapskudde stapt en leeft vanuit jouw meerwaarde 
 • jouw leven leeft in plaats van jouw conditioneringen of naar de verwachtingen van anderen
 • je oude pijnen, angsten en trauma's heelt en achter je laat
 • doorgroeit naar een hogere vorm van spiritualiteit en bewustzijn zodat je met meer blijheid en plezier in het leven te staat

Geef jezelf voldoening en vervulling in je werk, relaties en in jezelf!

Dit gaan we doen....

HSP Coach Arnhem

Aan de slag met jouw hulpvraag

We brengen samen in beeld waar jij aan wil werken en naartoe wilt groeien en maken daarvoor samen een plan zodat we doelgericht aan de slag gaan. Dit doen we stap voor stap.
HSP Coach Arnhem

Samen maken we een innerlijke reis

In een ontspannen staat leid ik je op een zodanige wijze dat je naar stukken in je verleden gaat die zich aandienen om te helen en losgelaten te worden. Zo komt er ruimte vrij voor de echte jij.
HSP Coach Arnhem

Praktische handvatten voor jouw verdere stappen

Ik help je de vertaalslag te maken naar je huidige leven waardoor je je veranderende bewustwording en inzichten in kan zetten zodat je daadwerkelijk kan leven volgens jouw unieke Zijn.

Jouw persoonlijke 1 op 1 traject:

medicatie depressief stress

€147

€111 per sessie

Transformatie Traject van 3 á 5 sessies

- Transformatie sessies van 1,5 uur

- Spirituele Coaching

- Zielshealing

- Tussentijdse oefeningen

 • Veel gestelde vragen Transformatie Coaching

  Hoeveel coachsessies is het 1 op 1 traject?

  Dat verschilt per persoon. Na onze kennismaking tijdens de eerste sessie maken we samen een plan waaruit naar voren komt hoeveel coachsessies je nodig hebt voor jouw transformatie.

  Kan ik ook 1 sessie boeken in plaats van een traject?

  Nee. Ik werk met trajecten omdat jouw transformaties tijd nodig hebben om uit te kristaliseren. Ook is het een illusie om te denken met 1 sessie klaar te zijn. Daarnaast is het tussentijds oefenen van groot belang om door je conditioneringen heen te breken zodat je niet gelijk terugvalt in je oude gewoontes.
  Wil je 1 sessie boeken omdat je twijfelt? Stuur me dan een mail via het contactformulier in de menu balk.

  Hoe kom ik na mijn betaling met je in contact?

  Ik neem via de mail contact met je op zodat we samen tot onze eerste afspraak kunnen komen.

  Waar zit je praktijk?

  Mijn praktijk zit in Arnhem langs de Rijn met voldoende parkeergelegenheid.
  Malburgsesluis 27
  6833KA
  Mijn praktijk bevindt zich op de begane grond.

  Voel jij een JA? Ik ontmoet je graag!

  Klik hier!