fbpx

Wandelcoaching

Heb je een vraag waar je graag inzicht of antwoord op wilt hebben en houd je van de natuur? Dan gaan we samen op pad in het bos. Door beweging kom je in beweging!

Ik help je om jouw vraag zo duidelijk mogelijk te krijgen. Want hoe duidelijker jouw vraag hoe duidelijker jij je antwoord krijgt. We gaan kijken waar je tegenaan loopt en hoe je situaties graag anders zou willen zien.

Ik stem me zowel op jouw Ziel als de natuur en mijn gidsen af zodat ik energetisch met je mee kan voelen en kijken. Door de natuur bij jouw vraag te betrekken ontvouwt zich al gauw waar de kern van je ervaren probleem over gaat. Wat er in je hoofd en gevoel afspeelt visualiseert de natuur voor jou, het is een spiegel voor wat zich van binnen bij je afspeelt.

Dit is vooral heel fijn voor mensen die beelddenkers zijn, want je ziet het letterlijk voor je. Meestal ligt er een blokkade voor het antwoord dat jij wilt ontvangen en daar gaan we mee aan de slag. Door met de blokkade te werken wordt deze getransformeerd en komt er nieuwe ruimte vrij.

Ik geef je handvatten mee hoe je met de nieuwe ruimte in je leven kan omgaan.

De vragen die je hebt kunnen te maken hebben met jezelf, je gezin, relaties of je werk.