HSP coach Burn-out stress

De Shift naar 5D Bewustzijn©

Jouw Spirituele Reis naar Zielsontwikkeling, Transformatie en Empowerment voor de Nieuwe Aarde!

Dit online traject is bedoeld voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van spiritueel bewustzijn, zelfheling en hoogsensitiviteitvoor een dieper begrip van het universum en jouw eigen plek hierin zodat je dicht bij jezelf kan blijven in een wereld die in snel tempo verandert en evolueert.

 Vindt een diepere connectie met jezelf en laat stress en spanning achter je!

De wereld ondergaat momenteel een diepgaande verandering, zowel fysiek als energetisch. En jij dus ook! Als mensheid zijn we aan het ontwaken voor wat vaak wordt aangeduid als "de shift," waarbij zowel de aarde als de mensheid een overgang doormaken van de 3e naar de 5e dimensie.


Als hoogsensitief persoon kun je behoorlijk last hebben van deze verschuiving wat kan leiden tot worstelingen, onrust en verwarring. Het kan voelen alsof je de richting in je leven of werk kwijt bent. Maar weet dat je niet alleen bent in deze ervaring.


De reden dat dit je overkomt is dat je uitnodigt wordt om een groeispurt te maken in je spirituele bewustzijnsontwikkeling om los te komen van alles wat je niet bent. En dat kan in deze tijd razendsnel!


Vanuit mijn visie zijn we allemaal spirituele wezens die hier op aarde mens-zijn komen ervaren. Dat is waarom de ziel hier is. Het is daardoor belangrijk je lichaam echt te belichamen (3D) waardoor je je veel makkelijker met jezelf kan verbinden en kan samenwerken met het Universum (5D), want jij leeft niet voor niets nu in deze tijd!

Ik ben er voor je om je hier doorheen te gidsen.

Het online traject 'De Shift naar 5D Bewustzijn' is speciaal ontworpen voor jou als je:

-op een bijzondere en unieke wijze jeZelf wilt ontmoeten

-ontevreden bent met hoe je leven op dit moment verloopt en je je richting kwijt bent

-(dieper) wil leren omgaan met je hoogsensitiviteit

-hard aan het werk bent in plaats van met je harT

-door wil groeien in jouw spirituele bewustzijnsontwikkeling en ontwakingsproces

-emotioneel uitgeput bent en moeite hebt met het vinden van plezier

-vastzit in een neerwaartse spiraal waar je maar niet uit lijkt te komen

-weet dat er meer is tussen hemel en aarde maar die verbinding onvoldoende voelt

-te veel in je hoofd zit en af wil dalen naar je hart

-voortdurend piekert en moeite hebt om innerlijke rust te vinden

-je overprikkeld voelt en je niet weet hoe je je energetisch beschermt

-je van een lage energiefrequentie naar een hoge energiefrequentie wilt groeien

-worstelt met een (pré) burn-out en op zoek bent naar herstel

-begeleiding wilt in het ontwakingsproces naar de Nieuwe Aarde, de 5e dimensie

-voelt dat je verkrampt bent en overmatige stress je dagelijks leven beïnvloedt

-niet meer weet hoe je jouw dromen weer tot leven kunt brengen

-je openstaat voor diepgaande zelfreflectie, heling en transformatie

-je overweldigd voelt door de eisen van het dagelijks leven en die van jezelf

-spanningen ervaart door alles wat er in de wereld gebeurt en je je onmachtig en zwaar voelt

-zoekt naar manieren om een meer zinvol en authentiek leven te leiden


Als je al met één punt uit deze rij resoneert is "De Shift naar 5D Bewustzijn" voor jou.  

Tijdens 'De Shift' begeleid ik je om de uitdagingen die in je leven ervaart te zien als waardevolle boodschappen die jouw helpen te groeien om jouw zielsplan, waarmee je naar de aarde bent gekomen, tot uiting te brengen.

Ik help je om je innerlijke kracht en wijsheid te herontdekken en positieve veranderingen te bewerkstelligen in je leven.

We gaan samen werken aan het creëren van een verschuiving naar een hoger bewustzijnsniveau, zodat je goed in je vel zit en je potentieel kunt benutten.

Dit is wat anderen zeggen:

Ik had daar geen weet van, maar het verklaarde een hoop!
Toen ik een kennismakingsgesprek had met Nicoline voelde het meteen fijn en vertrouwd en heb ik besloten om het programma “Leer in 6 maanden omgaan met je Hoogsensitiviteit” te volgen. Dat op zich heeft me al heel veel inzichten gegeven, maar daarna ben ik dit traject aangegaan met Nicoline. Ze heeft me onder andere geholpen met het verwerken van een aantal persoonlijke trauma’s, door middel van healing technieken en met het verder ontwikkelen van mijn spiritualiteit. Ze heeft me daarin zo goed begeleid en meegenomen in dat wat er allemaal gaande is in de overgang naar de 5e dimensie. 

Daar had ik zelf soms geen weet van, maar dat verklaarde een hele hoop van wat ik doormaakte. 

Tijdens dit traject heb ik ook een Quantum Timeline Jump gemaakt en dat was echt magisch! Het is moeilijk te omschrijven, maar ik heb tijdens de Jump een heel bijzonder mens ontmoet (mezelf). 

Nicoline is een hele fijne coach met bijzondere gaven en voelt daarom heel goed aan wat je op dat moment nodig hebt. 

Daarnaast is het ook een heel warm en prachtig mens!

HSP coach Burn-out stress
Claudia van de Kreeke
Mijn verwachting is ruimschoots uitgekomen!

Het traject dat ik bij Nicoline heb doorlopen is kort gezegd magisch! Nicoline is zeer invoelend en ik heb ervaren dat, ondanks dat haar inzichten in mijn proces soms confronterend konden zijn, dit juist enorm helpt om stappen te maken. Ik ben vrij open minded in het proces gestapt, met als enige verwachting dat mijn leven zou verbeteren. Deze verwachting is ruimschoots uitgekomen! Als ik zie wat het mij heeft opgeleverd, is de financiële investering klein te noemen. Uiteindelijk ervaar ik meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen en is mijn levenskwaliteit verbeterd. Ik ben een lichter en gelukkiger mens geworden en dat is de investering meer dan waard geweest!

High end ondernemen
Dounja Hermans
Ik heb zulke flinke stappen gemaakt!
Lieve Nicoline, ik heb flinke stappen gemaakt en heb zulke mooie ervaringen opgedaan. Ik ben dankbaar dat je mij begeleid hebt om in mijn proces te gaan loslaten om de werkelijke en ongeconditioneerde Annet te hervinden! Dat ik weer een geluksgevoel heb mogen ervaren en ik mijzelf daarmee geheeld voel.

Dank voor het aanwakkeren van mijn innerlijke zelf, mij opvangen wanneer de achtbaan stopte en het mee voelen in de geweldige Quantum Trance Reizen die ik mocht maken.

Alleen dat al tovert weer een glimlach op mijn gezicht!

Dank je wel voor alles.

Veel liefs!

HSP Burn-out stress
Annet van de Vaart

Stap in een nieuwe realiteit en omarm je authentieke zelf.

Jouw Shift begint hier!

HSP Burn-out stress

Ik ben Nicoline Valkenburgh, hoogsensitief en jouw toegewijde gids op jouw reis van persoonlijke en spirituele transformatie. Als Healer, 5D-gids en Quantum Transformatie coach, ben ik geboren met een unieke gave en spirituele achtergrond. Mijn leven kun je zien als een verhaal van moed, kracht en transformatie, gevormd door zowel trauma’s, diepgaande ervaringen en liefde als persoonlijke overwinningen.


Al mijn opleidingen en trainingen op het gebied van bewustzijnsverruiming en spirituele groei en mijn vermogen om met mijn eigen trauma’s en verlies om te gaan en deze te doorleven, stellen mij in staat om een waardevolle bron van begeleiding en healing te zijn voor jou. Ik leef vanuit het energieveld van de 5e Dimensie en belichaam deze kennis en ervaring volledig. Ik sta klaar om het door te geven aan jou.

HSP coach Burn-out stress

Met mijn begeleiding en bezieling voor het leven en mijn lijntje met "boven" betreed je een nieuwe dimensie van bewustzijn, de 5e dimensie. Ik breng je in contact met je innerlijke wijsheid en leid je door jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Samen gaan we op een reis van zelfontdekking, transformatie en empowerment, en ik zal er zijn om je te ondersteunen bij elke stap op deze prachtige reis.


Ik help je om je potentieel te omarmen en je leven te transformeren vanuit een hoger bewustzijn. Tijdens onze samenwerking ga je de shift maken naar een leven met plezier, betekenis en spirituele vervulling.

Dit is wat het je brengt:

 • een diepe verbinding met jezelf en jouw innerlijke potentieel
 • het herstellen van jouw energie en vitaliteit voor een gezonder en gelukkiger leven
 • je ontdekt hoe jij je energetisch kan afschermen, energetisch kan reinigen en je energetisch Veld kan zetten
 • spirituele groei en een dieper begrip van de spirituele wereld; 5D Bewustzijn
 • Het (verder) ontwikkelen van jouw spirituele gaven en het versterken van jouw intuïtie
 • een snelle manier van (zelf)heling en transformatie
 • een dieper begrip van jouw creatiekracht, levensdoel en betekenis
 • een gezonde invulling van je werk die je voldoening geeft
 • het vergroten van jouw vermogen om emotioneel evenwicht te bewaren in tijden van verandering
 • een diepere kijk op jouw hooggevoeligheid
 • het ontwikkelen van meer veerkracht, weerbaarheid, (zelf)vertrouwen en zelfliefde
 • een staat van hogere vibratie en bewustzijn, wat leidt tot meer vreugde, voldoening en een gevoel van vervulling in het dagelijks leven
 • nieuwe perspectieven, een frisse kijk op het leven en het verkennen van andere dimensies van bewustzijn en realiteiten

Welkom in de 5D dimensie van jezelf!

Hoe ziet het programma eruit?

Tijdens het 3 maanden programma "De Shift naar 5D Bewustzijn" begeleid ik jou online, 1 op 1. Het traject maak ik helemaal op maat aan de hand van jouw hulpvragen. Ik werk met jou samen op alle lagen van jouw zijn: mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel, energetisch én multidimensionaal. Dit maakt dat de transformaties duurzaam zijn.


Ik gids jouw via een krachtige mix van bewustwordings- en doorbraaktechnieken, Quantum Timeline Jumping, innerlijk kind werk, regressie, reïncarnatie technieken, energiemanagement en 5D healing.

In vijf intensieve sessies van 1,5 uur bied ik je diepgaande transformatieprocessen met tussentijdse oefeningen en activaties, zodat je afscheid neemt van situaties die jou tegenhouden om jou te zijn.


In samenwerking met jou doorbreekt mijn begeleiding blokkerende overtuigingen, zelfsabotage-patronen, verdriet, pijn en oude conditioneringen. In plaats daarvan maken we ruimte voor jouw authentieke zelf en activeren we een schat aan nieuwe kennis, hulpbronnen en wijsheid. Eenmaal in verbinding met de 5e Dimensie zal jouw kijk op de werkelijkheid nooit meer hetzelfde zijn.


Ik bied je een revolutionaire manier van persoonlijke- en spirituele groei door je mee te nemen naar andere dimensies in jezelf!

"De Shift" is een transformerend traject dat je spiritueel bewustzijn vergroot en je verbindt met je diepere zelf en je spirituele gidsen.

Het biedt praktische tools en technieken voor zelfheling en energetische bescherming, verbetert je emotionele en fysieke welzijn, en helpt je bij het doorbreken van negatieve patronen.


Je leert je intuïtie, innerlijke wijsheid en je gaven te versterken, wat leidt tot betere besluitvorming, duidelijke grenzen en een harmonieuzer leven.

Dit traject biedt diepgaand inzicht in je ware zelf, je levensloop, en de diepere betekenis van jouw bestaan op aarde.


De overstap van 3D naar 5D brengt je in contact met een hogere vibratie van liefde en bewustzijn, en stimuleert spirituele groei. Dit online traject is de sleutel tot een dieper begrip van jezelf en een verrijkt leven.

HSP coach Burn-out stress
€ 1.447
€ 997,-

De Shift naar 5D Bewustzijn

Let op: Dit traject zal je leven veranderen!


Je bent meer dan welkom als je gemotiveerd bent en openstaat om je leven drastisch positief te veranderen en op te tillen naar en hoger level. 

Ik verruim je bewustzijn en samen maken we je leven lichter.

Hier zal je de rest van je leven profijt van hebben!


In termijnen betalen is mogelijk. Druk hiervoor op de oranje knop hieronder.


Liefs, Nicoline Valkenburgh

Jouw 5D Gids

 • Veel gestelde vragen

  "De Shift naar 5D Bewustzijn" is niet geschikt voor iedereen. Dit traject past niet bij jou als je:

  -op zoek bent naar sensatie zonder serieuze en positieve intenties
  -spiritualiteit gebruikt als een ontsnapping en enkel in hogere sferen wilt verkeren
  -niet bereid bent om in jezelf te investeren en geen verantwoordelijkheid wilt of kunt dragen voor je eigen ontwikkelingsproces
  -verwacht dat na vijf sessie al je problemen opgelost zijn
  -alles buiten jezelf blijft zoeken en denkt dat ik de oplossing voor al jouw problemen ben
  -niet bereid bent om de diepte in te gaan en los te laten wat jou niet meer dient
  -niet gelooft in de oneindige mogelijkheden die voor je liggen


  Als je jezelf herkent in een van deze punten, dan is het online traject "De Shift naar 5D Bewustzijn" wellicht niet het juiste pad voor jou

  Ik wil graag dat mijn werkgever dit online traject bekostigd, kan dat?

  Overweeg zeker om je werkgever te benaderen voor ondersteuning bij het online traject "De Shift naar 5D Bewustzijn" omdat zij graag willen dat het goed met jou gaat.

  Ik bied speciale mogelijkheden voor werknemers die hun welzijn en veerkracht willen verbeteren. Mijn volledig online traject zorgt ervoor dat iedereen, waar je ook woont, kan profiteren van mijn unieke en effectieve begeleiding zonder zich zorgen te hoeven maken over lange reistijden of energieverlies.

  Binnen enkele maanden kunnen werknemers verlost zijn van wat hen tegenhoudt om hun potentieel te bereiken, wat uiteindelijk de prestaties en tevredenheid op het werk versterkt. Neem contact met me op voor meer informatie en ontdek hoe jouw werkgever kan bijdragen aan jouw persoonlijke groei en welzijn door deelname aan 'De Shift'."

  Kan ik in termijnen betalen?

  Jazeker, dat is mogelijk. De optie om in termijnen te betalen verschijnt zodra je op de oranje knop klikt. Veel van mijn particuliere klanten betalen voor de sessies met een persoonlijk budget dat door hun werkgever wordt voorzien. Jij kunt ook informeren bij jouw werkgever over deze mogelijkheid.

  Hoe kom ik na mijn betaling met je in contact?

  Na ontvangst van je betaling neem ik zo snel mogelijk via email contact met je op. Zo kunnen we samen onze eerste afspraak plannen.

  Ik ben geïnteresseerd, maar wil graag met je overleggen of dit online traject écht bij me past, kan dat?

  Tuurlijk, als je mij een email stuurt naar nicoline@soulview.info met je vragen en eventueel je telefoonnummer dan neem ik contact met je op!

  Kan ik ook één sessie boeken in plaats van een volledig traject?

  Helaas is dit niet mogelijk. Ik werk uitsluitend met trajecten omdat deze een diepgaande toewijding, commitment en training vereisen om je leven naar een hoger niveau te tillen. Het proces van persoonlijke ontwikkeling en transformatie heeft tijd nodig om volledig eigen gemaakt te worden, en voor de integratie ervan in je fysieke lichaam. Tussentijds oefenen speelt een cruciale rol in het doorbreken van je conditioneringen en patronen.

  Geloof me, de geweldige ervaringen die je hiermee opdoet zullen ervoor zorgen dat je niet anders meer wilt.

  Kom ik gegarandeerd van al mijn klachten af?

  Ik kan hier geen garanties of beloftes over doen. Alles in het proces zal zich ontvouwen op een manier en tijd die precies passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.
  Slik je medicatie? Het is belangrijk om nooit zomaar te stoppen met medicatie zonder overleg met je (huis)arts. Als coach en healer loop ik een stukje met je mee op jouw pad, en daarbij zet ik me voor de volle 100% in.

  Hoe moet ik dit geloven dat dit allemaal kan?

  Jij hoeft mij niet te geloven en niets van wat ik schrijf is dé waarheid. Het wordt pas jouw waarheid als jij het voelt in je hart en deze een sprongetje maakt bij het lezen van de tekst. Dan is "De Shift" voor jou.

  Jouw toekomst wacht op je en "De Shift" is dé sleutel.

  Maak vandaag nog de keuze voor jouw nieuwe leven!