HSP Coach Arnhem

KRAAK JE BUSINESS QUANTUMVELD©

Doorbraak coaching voor ondernemers en professionals

Het programma "Kraak Je Business Quantumveld©" is geschikt voor  ondernemers en professionals die hun spirituele bewustzijn willen vergroten, hun vastgeroeste denkpatronen willen doorbreken en hun creativiteit en zelf probleemoplossend vermogen op een unieke wijze willen activeren om hun volle potentieel te bereiken.

Hoe zou het voor je zijn als je kan tappen uit je eigen innerlijke bron van mogelijkheden ?

HET QUANTUMVELD IS ER ALTIJD GEWEEST EN ZAL ER OOK ALTIJD ZIJN....

Ben jij bekend met het Quantumveld? 

Vroeger werd er geheimzinnig gedaan over het Quantumveld maar tegenwoordig  behoort het niet langer tot alleen ingewijden. Vanaf nu kan jij ook tappen uit de eindeloze bron van spirituele intelligentie en creativiteit.

Als ondernemer weet je dat er meer is tussen hemel en aarde en ben je op een punt gekomen dat je je realiseert dat uit het hoofd creëren niet altijd tot de beste resultaten leidt. Je wilt  in contact  komen met je spirituele intelligentie dat er voor zal zorgen dat de antwoorden sneller tot je komen. Op bepaalde antwoorden en inzichten zou je met je huidige bewustzijn in je eentje nooit op zijn gekomen. Daarvoor ga je naar een diepere laag in jezelf toe reizen richting je onderbewustzijn. Deze reis noemen we een trance reis.

Hoe je dat doet leer ik jou!

Ik ben Nicoline Valkenburgh en ik heb een unieke Formule ontwikkelt voor ondernemers en professionals waarin ik je meeneem van de 3e Dimensie naar de 5e Dimensie. In mijn programma "Kraak Je Business Quantumveld©" leer ik jou via deze Formule op een unieke en uitzonderlijke wijze verder te groeien in het potentieel aan mogelijkheden die jij al in je hebt. Je boort een nieuwe bron aan in jezelf waarin een schat aan oplossingen vrijkomen.

Wil jij leren om je bewustzijn te verruimen zodat je meer kansen en mogelijkheden gaat zien dan je je nu voor mogelijk houdt?

HOE ZIET HET PROGRAMMA ERUIT?

Tijdens het 12 weken programma begeleid ik jou 1 op 1. Ik werk met jou samen op verschillende lagen zowel mentaal, fysiek, emotioneel, spiritueel als energetisch. Dit doe ik door mijn Gouden Formule van bewustwordings- en doorbraaktechnieken, Trance Reizen naar het Quantumveld en het implementeren van het vrij komen van jouw potentieel in je business. Ik bied jou een totaal pakket en ik ben de enige die deze revolutionaire sessies op deze wijze faciliteert.

Tijdens het maken van een Quantum Trance Reis , oftewel Quantum Timeline Jumping, breng ik je in een staat van diepe ontspanning. We maken rechtstreeks contact met jouw onderbewustzijn.

Ik begeleid je via het maken van zulke Trance Reizen naar je binnenwereld. Wat je zal zien en ervaren is diepe innerlijk wijsheid, gevoelens van thuiskomen en wonderbaarlijke energie waar je zelf moeilijk bij kan, maar niet voor lang...

Want na het volgen van het programma "Kraak Je Business Quantumveld©" zal jij ontdekken hoe jij voortaan zelf kunt tappen uit jouw bron van innerlijke wijsheid. Ik geef jou de sleutel tot jouw persoonlijke schatkist waar alle mogelijkheden voor jou klaar liggen.

 Mijn Gouden Formule maakt het mogelijk dat blokkerende overtuigingen, zelf sabotage patronen, trauma's en oude conditioneringen zullen verdwijnen om plaats te maken voor jouw authentieke zelf en het activeren van nieuwe verworven kennis, hulpbronnen en wijsheden . Ook zal jouw perceptie van de werkelijkheid voorgoed veranderen.

Ik bied je een nieuwe manier van persoonlijke en zakelijke groei door je mee te nemen naar andere dimensies in jezelf!

Reviews

Ik voel meer richting, energie, helderheid, zelfvertrouwen en creativiteit!

Ik heb weer zin om met m'n business aan de slag te gaan. Ik voel dat ik meer richting en helderheid heb in wat ik wil gaan doen. Ik voel meer vertrouwen in mezelf en creativiteit. Je nam echt de tijd voor mij. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Je hebt enorm bijzondere gaven en die heb je goed ingezet om mij te helpen, zodat ik snel de diepte kon ingaan en ik heel veel heb kunnen ‘doen’ in een vrij korte tijd. Ik heb mooie inzichten gekregen, helingswerk gedaan, m'n power geopend etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. 

Ik vond het heel fijn dat je met mij meedacht en ook mooie suggesties deed die voor mij heel kloppend voelen in mijn business.

Het is fijn dat je niet alleen vanuit strategieën denkt, maar ook zegt wat jij doorkrijgt over wat bij mij past.   

Review HSP spiritualiteit

️️️️️ ️️️️ Suzanne van der Hoorn

 Transformatiecoach️ ️️️️

Ik kan niet geloven dat het me zoveel resultaten kon opleveren in zo'n korte tijd!

Het is niet normaal wat dit programma mij allemaal heeft opgeleverd. De doelen die ik heb gesteld zijn allemaal behaald. Ik ben niet alleen persoonlijk gegroeid maar ook in mijn frequentie. Ik merk dat ik steeds meer situaties en klanten aantrek omdat ik in een hogere frequentie zit waardoor ik moeiteloos kan manifesteren. Ik had niet gedacht dat dit zo snel kon gebeuren.

Nicoline is een lieve, fijne, deskundige vrouw waarbij je mag zijn wie je bent. Ik voelde mij zeer snel bij haar op mijn gemak. Daarnaast hield ze mij scherp en als ik even in de put zat dan haalde ze mij er weer liefdevol uit omdat je tussen de sessies door in contact blijft. Ze is dus altijd dichtbij

Ik wil je heel graag bedanken voor je begeleiding om mij te helpen naar het leven waar ik naar verlang. Ik kan nog zoveel meer van jou leren dat ik door ga naar jouw vervolg programma deQuantum Intensive!

HSP Burn-out stress
Gerdien Hengeveld

Burn-out Coach

Ik heb zulke flinke stappen gemaakt!
Lieve Nicoline, ik heb flinke stappen gemaakt en heb zulke mooie ervaringen opgedaan. Ik ben dankbaar dat je mij begeleid hebt om in mijn proces te gaan loslaten om de werkelijke en ongeconditioneerde Annet te hervinden! Dat ik weer een geluksgevoel heb mogen ervaren en ik mijzelf daarmee geheeld voel.

Dank voor het aanwakkeren van mijn innerlijke zelf, mij opvangen wanneer de achtbaan stopte en het mee voelen in de geweldige Quantum Trance Reizen die ik mocht maken.

Alleen dat al tovert weer een glimlach op mijn gezicht!

Dank je wel voor alles.

Veel liefs Annet

HSP Burn-out stress
Annet van de Vaart

Transformeer jezelf in drie strategische stappen! 

Transformatie coach Quantum

Stap 1: Verkennende Sessie

We starten onze samenwerking met een kennismaking waar we jouw verlangens en doelen inventariseren.

In dit stadium is het belangrijk om een helder beeld te krijgen waar jij naartoe wilt groeien. Hierdoor maak ik contact met jou energieveld zodat jouw bewustzijn shifts gedurende het programma zullen plaatsvinden.

Ik maak een maatwerk plan dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften en ambities.

Transformatie coach Quantum Jump

 Stap 2: De Gouden Doorbraak Formule

Vervolgens introduceer ik mijn Gouden Formule, een bewezen strategie ontworpen om doorbraken te faciliteren en om te zorgen dat jij je doelen bereikt.

Deze formule is dé sleutel tot het unlocken van een snelle groei en succes, waardoor jij ervaart wie je werkelijk bent!

Je kan tussentijds met mij in contact komen voor al je vragen. Ik tune dan in en geef je het antwoord. Ik ben 3 maanden lang beschikbaar voor jou!

Transformatie coach Quantum Jump

Stap 3: Drie Maanden Intensieve Coaching

Tijdens het inzetten van de Gouden Doorbraak Formule begeleid ik je gedurende drie maanden om alle verkregen inzichten en transformaties te implementeren en te verankeren in je persoonlijk leven en/of in je bedrijf. 

Deze periode van ondersteuning zorgt ervoor dat de veranderingen diepgaand en blijvend zijn en stelt jou in staat om de vruchten te plukken van je nieuw verworven spirituele groei.

Investeer in de toekomst van jezelf!

Ik werk exclusief 1:1 met jou, wat betekent dat je mijn onverdeelde aandacht en toewijding krijgt.

Bij mij krijg je geen alledaagse coaching; ik ben de toegangspoort tot de onverklaarbare diepten van het menselijk zijn. Als jouw gids in spirituele bewustzijnsgroei, in het verkennen van het Quantumveld en het faciliteren van transformaties via de 5e Dimensie, leid ik je op een reis die je voorheen voor onmogelijk hield.

Dit vormt de investering in de toekomst van jezelf. Ik bied je de kennis, de tools, de transformaties en mijn liefdevolle ondersteuning die je nodig hebt om je bedrijf naar een volgend niveau te tillen en om je doelen en visie te realiseren. 

Neem de beslissende stap om vandaag nog te investeren in jouw toekomst!

“INVESTING IN YOURSELF IS THE BEST INVESTMENT YOU WILL EVER MAKE.


IT WILL NOT ONLY IMPROVE YOUR LIFE, IT WILL IMPROVE THE LIVES OF ALL THE OTHERS AROUND YOU"


-Robin Sharma-

Nog meer blije klanten

Het Quantumveld heeft mij sterker gemaakt in mijn ontwikkeling!

Ik ben heel dankbaar Nicolien dat ik door jou mijn andere kant van mijzelf heb mogen kennen en ontdekken via het quantumveld.  

En ook hoe ik telkens weer uit de onuitputtelijke energiebron kan putten door het trance reizen. In een diepe staat van ontspanning komen zodat ik energie die ik de laatste maanden nogal miste, telkens weer opnieuw kan aanboren en daardoor veel beter in mij vel zit en beter kan functioneren in mijn drukke bestaan.  

Jouw techniek heeft mij ook veel inzichten gegeven en mij sterker gemaakt in mijn ontwikkeling en keuzes die ik momenteel maak in mijn werk en persoonlijke leven.

Ook heb jij gezorgd dat ik het "zware gevoel" in mijn maag niet meer aanwezig is door jouw healing en dat is heel erg fijn. 

Leven in liefde en licht, deze intentie zet ik nog elke dag. Nogmaals dank je wel voor deze mooie reis die wij samen hebben gemaakt. 

Je bent een heel fijn, vertrouwd en prachtig mens! 

HSP coach Burn-out stress

Paulien Knuiman

Interieurontwerper & Feng Shui professional 

Ik kan nu zelf contact maken met elke versie van mezelf die ik wil aantrekken!

Lieve Nicoline wat een bijzonder veld van rust en vertrouwen zet je neer. Ik kom niet snel (zelf) in een diepe ontspanning maar zakte snel in een bad van rust en kon me hierdoor makkelijk overgeven en contact maken met de trilling en versie van mezelf die ik wil aantrekken.

Wat ik echt bijzonder vond is dat je het echt begeleid en niks forceert waardoor ik zelf de stappen kon maken, zelf contact kon maken en al mijn zintuigen kon gebruiken om op ontdekking te gaan in deze versie van mezelf.

Deze versie voelt zo echt en natuurlijk dat ik dit bijna dagelijks als anker gebruik om me mee te verbinden in wie ik wil zijn en dus steeds meer BEN. In wezen is alles aanwezig, elke versie van jezelf bestaat al, we zijn alleen vergeten hoe ons ermee te verbinden en Nicoline heeft me daar bewust van gemaakt. Heel erg bedankt voor deze bijzondere ervaring.

HSP coaching Arnhem
Remco Bosgraaf

Transformatiecoach

Het geeft me iedere dag kracht en lichtheid!
Werken met Nicoline is bijzonder en magisch. Ze laat zich leiden en daarmee doet of zegt ze precies het juiste. Ik vind het heel fijn en ook bijzonder hoe ze met me mee voelde en zag wat ik zag. Het heeft me heel veel gebracht. Een deel van mezelf waar ik naar verlangde heb ik kennis mee kunnen maken en dat geeft me iedere dag kracht en lichtheid. Een verrijking en versteviging heb ik ontvangen dankzij de begeleiding van Nicoline.
HSP coach Burn-out stress
Sandra Tetteroo  
Mijn verwachting is ruimschoots uitgekomen!
Het traject dat ik bij Nicoline heb doorlopen is kort gezegd magisch! Nicoline is zeer invoelend en ik heb ervaren dat, ondanks dat haar inzichten in mijn proces soms confronterend konden zijn, dit juist enorm helpt om stappen te maken. Ik ben vrij open minded in het proces gestapt, met als enige verwachting dat mijn leven zou verbeteren. Deze verwachting is ruimschoots uitgekomen! Als ik zie wat het mij heeft opgeleverd, is de financiële investering klein te noemen. Uiteindelijk ervaar ik meer rust, meer energie en meer zelfvertrouwen en is mijn levenskwaliteit verbeterd. Ik ben een lichter en gelukkiger mens geworden en dat is de investering meer dan waard geweest!
High end ondernemen
Dounja Hermans
HSP coaching Arnhem burnout

Wie is Nicoline Valkenburgh?

Ik ben een hoogsensitieve vrouw die spiritueel in het leven staat en me ontzettend verbonden voel met het universum.

Ik heb meer dan twee decennia lang gezocht naar een spirituele bewustzijnscoach die mij als een gids door mijn issues zou helpen. Ik heb die helaas nooit kunnen vinden. In die zoektocht ontdekte ik echter dat ik zélf die gids ben. Alle antwoorden heb ik in mezelf gevonden en ik ben er enorm goed in gebleken om anderen hierbij te helpen. Daarom heb ik hier mijn missie van gemaakt.


Sinds 2012 run ik mijn eigen praktijk maar het overlijden van mijn grote liefde en soul mate was een kantelpunt. Mijn geliefde overleed in 2021. Dat was een gitzwart hoofdstuk uit ons sprookjesboek. We hadden altijd een diepe connectie met elkaar en we voelden elkaars soul. Nu hij er niet meer is ben ik nog steeds met hem in contact maar dan via een andere dimensie.

Mijn rouwproces verliep heel bijzonder. Ik mis hem fysiek enorm maar spiritueel gezien is hij nog steeds heel dicht bij mij. Dankzij zijn spirituele steun heb ik het roer omgegooid en werk ik nu uitsluitend voor mensen die spiritueel willen groeien en die ook andere dimensies willen integreren in hun leven.

Transformatie Wet van Aantrekkingskracht

Een lijntje met boven....

Ik ben dankbaar voor mijn leermeesters Dr. Roy Martina, Milan Somers, Robert Bridgeman en vele anderen door wie ik persoonlijk opgeleid ben.

Naast mijn vele opleidingen en trainingen op het gebied van bewustzijnsverruiming en spirituele groei, heb ik altijd al een lijntje met boven gehad. Ik ben spiritueel grootgebracht en op mystieke wijze krijg ik ingevingen die mensen verder brengen. 

Dit lijntje hebben we allemaal in aanleg van nature meegekregen. Ik ga je leren hoe jij dit lijntje kunt versterken en kunt inzetten.

Wil jij in de in 2024 gaan knallen maar weet je alleen nog niet hoe?

Ik verruim je bewustzijn en maak je leven lichter. Ik werk exclusief en alleen met ondernemers en professionals die openstaan om iets heel kostbaars te leren zodat zij meer succes en voldoening uit hun business halen. Je zal hier de rest van je leven profijt van hebben!

Liefs,

Nicoline Valkenburgh

Spirituele Business Gids 

FAQ

Ik ben ook geïnteresseerd. Kunnen alleen ondernemers en professionals bij je terecht?

Ik heb me gespecialiseerd in ondernemers en professionals: coaches, therapeuten, trainers, adviseurs, (zorg)professionals en mensen in een executive functie.

Gebleken is dat mijn programma ook perfect aansluit bij mensen die in een burn-out zitten. Dus neem gerust contact met me op als jij denkt dat ik de juiste persoon voor je ben.

Wat maakt dat jouw programma uniek?

Ik werk met een beperkt aantal klanten om te verzekeren dat elk van hen de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen. Met mijn jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing zorg ik ervoor dat ik altijd op de hoogte ben van de meest geavanceerde technieken en inzichten. Mijn aanpak heeft bewezen om aantoonbare resultaten te leveren voor mijn klanten, van groei in omzet tot diepgaande persoonlijke transformaties. Elke ondernemer is uniek, en daarom creëer ik voor elke klant een op maat gemaakt traject dat precies aansluit op hun individuele behoeften.

Ik kijk verder dan alleen zakelijke groei; ik focus op het totale welzijn en succes van de ondernemer. Mijn prijzen weerspiegelen de diepgaande waarde en transformatie die mijn klanten ervaren.

Kun je garanderen dat al mijn problemen worden opgelost en ik mijn volledige potentieel leef?

Problemen zijn een relatief begrip. Ik werk met duurzame en diepgaande transformatie processen. Daarnaast leer ik jou om grenzeloos te tappen van een dimensie binnenin jezelf waardoor het mogelijk wordt gemaakt om je problemen vanuit meerdere invalshoeken te bekijken. Je hebt keuze uit verschillende oplossingsrichtingen. Jij bent degene die vervolgens kiest. Ik faciliteer het proces. Het leven van jouw volledige potentieel is een groeiproces wat tijd en training nodig heeft.

Is het Quantumveld gevaarlijk?

Het Quantumveld is volstrekt ongevaarlijk. Het Quantumveld is een andere frequentie binnenin jezelf die in contact staat met het universum. Deze frequenties maken al deel van je uit op onbewust niveau. Ik help je om je bewust te maken van deze frequentie.

Is het programma voor iedereen geschikt?

Tijdens je vrijblijvende call stel ik je een paar vragen omtrent jouw mentale gezondheid. Het is belangrijk om bijvoorbeeld te weten of je onder behandeling bent bij een psychiater, of je lijdt aan een psychische stoornis waaronder schizofrenie, psychotische stoornis, bipolaire stoornis, paniekstoornis, posttraumatische stressstoornis of andere stoornissen waarin je regelmatig contact met de werkelijkheid verliest waaronder achtervolgingswaanideeën of andere angststoornissen.
Het Quantumveld heeft niets te maken met complottheorieën of iets dergelijks. Mocht je last hebben van deze denkbeelden of je wil het leren als spirituele bypass dan zal ik je het programma afraden.
Voordat het programma daadwerkelijk van start gaat krijg je van mij een gezondheidsverklaring die je dient in te vullen en te ondertekenen.

Ik laat jou een andere dimensie van jezelf zien en leer je hoe jij jouw creatieve- en probleemoplossend vermogen kunt vergroten!