Hooggevoelig en in balans? Dat wil jij toch ook?

Hooggevoelig en in balans zijn is vaak een sterke wens van heel veel HSP-ers, maar lijkt vaak ook een ver van je bed show.

Ik heb deze cursus geschreven omdat ik in mijn online HSP praktijk veel stress zie in het leven van mijn hoogsensitieve coach klanten. Zelfs tot een burn-out aan toe. Dat bracht mij op het idee om hier een cursus over te maken zodat jij jezelf hierbij kan helpen om het niet zover te laten komen.

HSP Burn-out stress online
HSP coach Burn-out stress

Hoe komt er balans...?

Vind jij het ook lastig om je grenzen aan te geven omdat je graag aan de verwachtingen van anderen wil voldoen? Maar zou je dat wel willen leren zodat de stress afneemt en er meer rust en balans in je leven komt?

Dan gaat deze cursus jouw gegarandeerd verder helpen! Want een gezonde balans in je leven is heel belangrijk. Zeker als hoogsensitief mens!

HSP Coach Nicoline Valkenburgh

Je balans ontdekken in maar 4 stappen!

Ik heb deze cursus heel praktisch gemaakt. 

Door middel van mijn eigen ontwikkelende methode en stappenplan de BIVA ga jij jezelf in kaart brengen zodat je jezelf beter in balans brengt.

Zo simpel is het en jij kunt dat!

 Mijn methode bestaat uit vier stappen en ik ga je, middels deze vier stappen, helpen om je te leren hoe je jouw  grenzen kan stellen waardoor je stress afneemt en je meer in balans komt.

De 4 stappen zet ik telkens weer in en heeft mij zoveel inzicht gegeven!

HSP coach Burn-out stress
Melanie

De stappen uit de methode waren heel fijn en makkelijk om te volgen.

HSP coach Burn-out stress

Martin

Super fijn dat ik via deze methode mijn balans heb terug gevonden!

HSP Burn-out stress

Eefke

HSP Burn-out stress

Balans vinden via mijn methode...

In de 25 jaar dat ik als coach werkzaam ben heb ik ontzettend veel ervaring opgedaan. Ik heb heel vaak meegemaakt dat mensen op zich wel hun situatie willen veranderen of iets nieuws willen leren, maar dat als het teveel moeite kost of er wordt van binnen iets aangeraakt zij dan afhaken.

Mensen vallen dan al heel gauw terug in hun oude patronen en roepen dat het niet werkt of dat zij dat niet kunnen. Echt heel jammer, want je bent tot zoveel in staat!

 Door mijn methode te volgen help ik je het maximale uit jezelf te halen!

HSP coaching online

Doe je ook mee...?

De cursus bevat 3 uitgebreide lessen met 3 waardevolle meditaties. Jij beslist zelf wanneer en op welk tempo je deze lessen wilt volgen. 

Je brengt je stress en lichaam in kaart waardoor je daarna je eigen tips in kaart brengt die jouw dag in dag uit helpen in balans te blijven! 

Je krijgt er ook een aantal cadeautjes bij, die ik nog niet aan je verklap... Je ontdekt ze tijdens de cursus ;-)

HSP Burn-out stress
€ 47
€ 17

Van Stress naar Inzicht in Balans!

Wil jij ook door middel van mijn methode in maar 4 stappen ontdekken hoe jij jouw balans weer terugvindt? Wacht dan niet langer en begin vandaag nog!