De helende reis: Van bergen naar de diepten van mijn ziel

De helende reis: Van bergen naar de diepten van mijn ziel

Onlangs was ik in de bergen op vakantie en in deze blog wil ik met je mijn reflecties en inzichten delen die ik heb opgedaan tijdens deze helende reis. Dit was een reis van rouw en liefde, van pijn en vreugde, en uiteindelijk van heling en groei.

Een tijd geleden voelde ik dat het moment daar was om deze reis te gaan maken. Na het overlijden van mijn geliefde man, Pat, voelde ik dat het tijd was om weer naar de bergen te gaan, de plek waar we samen zo graag kwamen. Deze reis was een diepe duik in mijn rouwproces, een confrontatie met de vele lagen van mijn verdriet en mijn liefde voor Pat. Een goede vriend vergezelde me op deze tocht. Ondanks de tranen en het verdriet was er ook ruimte voor lachen, helende gesprekken en een diepe verbinding met mezelf.

Pijn Aangaan Is Minder Pijnlijk Dan Ervan Weglopen

Ik realiseerde me dat het onder ogen zien van mijn pijn, in plaats van ervan weg te lopen, de beste manier is om te genezen. Door dit te doen, was ik in staat om de moed en de kracht in mezelf te ontdekken, en de liefde die ik voor Pat en mezelf voel te helen.

Ik sloot mijn reis af door een paar dagen alleen door te brengen in een natuurhuisje, om de ervaringen van mijn reis te verwerken. Ik werd geconfronteerd met onrust, belemmerende overtuigingen en programma’s die in mezelf aangingen, maar uiteindelijk bracht de stilte me dichter bij mezelf en hielp het me om waardevolle boodschappen en inzichten te ontvangen. Daarover later meer!

Jezelf Toestaan Om Te Helen

Deze reis was een diepe, transformatieve ervaring voor mij. En ik wil deze inzichten niet voor mezelf houden omdat ieder van ons dealt met verlies of rouw op welke manier dan ook. Ik voel daardoor dat ik deze inzichten met jou wil delen. Want laten we wel wezen, we hebben allemaal onze eigen kruizen te dragen. We hebben allemaal wel eens te maken met verlies of rouw, of dit nu gaat om het verlies van een dierbare, het niet waarmaken van je dromen, of het gevoel dat je meer in je mars hebt dan dat er op dit moment uit je vingers komt.

Het Gevolg Van Het Dragen Van Verlies En Rouw Als Ondernemer

Vooral als ondernemer kan het moeilijk zijn om hiermee om te gaan. Want zeg nou zelf, heb je jezelf weleens gevangen gevoeld in een situatie waar je je ontevreden voelt over waar je staat met je bedrijf? Of waar je voelt dat er zoveel meer in je zit, maar dat het gewoon niet lukt om dit te realiseren? En je weet gewoon niet hoe je die barrières kan doorbreken? Geloof me, dat is ook een vorm van verlies en van rouw...

Vijf Magische Sleutels

Daarom deel ik met jou mijn vijf magische sleutels die ik ontdekte tijdens mijn reis:

1.Moed: Het is geen kleinigheid om je angsten en diepste pijn onder ogen te zien. Het vergt een enorme moed om jezelf open te stellen voor dit gevoel en er niet voor te kiezen om ze weg te stoppen (wat de meeste mensen doen). Het kan je tijdelijk in lage frequenties brengen maar juist door de moed aan te gaan leer ik je hoe je kan connecten met frequenties die je verder brengen en helen. Ik weet uit eigen ervaring dat het mogelijk is. Ik ben er zelf doorheen gegaan, dwars door de storm. En weet je wat? Jij kan dat ook. Ik sta naast je, ik geef je de steun die je nodig hebt, en samen vinden we die innerlijke moed.  Als coach kan ik je helpen deze moed te vinden.

2. Verbinding: Verlies, op wat voor manier dan ook, kan je een gevoel geven dat de verbinding met jezelf verbroken is en kan je geïsoleerd doen voelen. Maar door mijn ervaringen heb ik geleerd dat er altijd nieuwe verbindingen mogelijk zijn, nieuwe momenten die ons kunnen helpen helen. Samen én in combinatie met het Quantumveld vinden we manieren om je opnieuw te verbinden met jezelf om te beseffen dat je niet alleen bent in dit proces.  Ik kan je helpen om deze verbinding weer te vinden.

3. Transformatie:  We hebben allemaal een vorm van rouw meegemaakt of zitten er nog in en dat verandert ons onherroepelijk. Het heeft mij in ieder geval enorm veranderd. Maar deze verandering hoeft niet iets te zijn om bang voor te zijn. Integendeel, het kan een weg zijn naar groei, naar een dieper begrip van jezelf. Hoe paradoxaal het ook klinkt ik voel me beter in mijn energie dan ooit te voren. Ik help je om je pijn te transformeren in kracht en je verdriet in wijsheid. Het kan even een lastige reis zijn, maar een die je meer brengt dan je nu misschien voor mogelijk houdt.  Door mijn eigen pijn en verdriet heen gaan, hielp me om te groeien en te veranderen en het heeft mijn verbinding met het universum vele malen krachtiger gemaakt. Ik kan je begeleiden op jouw eigen transformatieve reis.

4. Zelfliefde: Op mijn reis door de bergen vond ik een liefde die dieper was dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Een liefde voor mezelf. Ik leerde om vriendelijk te zijn voor mijn verdriet, om geduldig te zijn met mijn proces, om mijn eigen beste vriend te zijn. Dit is iets wat ik ook aan jou wil leren. Samen werken we eraan om die zelfliefde in jezelf te vinden en te laten groeien. Je zal versteld staan wat het je zal opleveren en welke mogelijkheden het Quantumveld voor jou in petto heeft. Het klinkt misschien raar maar in elke moeilijke tijd zit een geschenk. Hier lees je er meer over.

5. Heling:  Om je eigen proces aan te gaan kan het mogelijk pijnlijk zijn. Er zullen dagen zijn dat het voelt alsof de wereld om je heen instort. Maar er zullen ook dagen zijn dat je voelt hoe de wonden beginnen te helen. Ik ben er geweest. Ik weet hoe het voelt, want door het overlijden van mijn geliefde was mij hele business als een kaartenhuis in elkaar gestort terwijl ik na nog geen jaar later mijn bedrijf als nooit te voren draait. Dus ik beloof je, hoe donker het nu ook mag lijken, er is licht aan het einde van de tunnel. Als coach kan ik een veilige haven bieden voor je eigen helingsproces.  Hoewel de reis moeilijk was, vond ik uiteindelijk heling. Als coach kan ik een veilige ruimte bieden voor jouw eigen helingsproces.

Geef Jezelf Toestemming Om Hulp Te Vragen

Als je je aangetrokken voelt tot deze reis, nodig ik je uit om met me te werken. Laat me je gids zijn op je eigen spirituele pad naar heling en transformatie zodat je de veerkracht, de kracht en de wijsheid kunt ontdekken die al in je zitten. Samen kunnen we blokkades opheffen, innerlijke wonden helen en je helpen bij het navigeren door de uitdagingen van het ondernemerschap met een hernieuwd gevoel van doel en richting.

Ik heb de tools, de ervaring en het begrip om je te begeleiden, of je nu worstelt met persoonlijke verliezen, je vastzit in je bedrijfsgroei, of gewoon voelt dat er meer in je zit dan er momenteel uitkomt. Het is tijd om de diepere lagen van je potentieel te verkennen en je authentieke, krachtige zelf te worden.


P.S. Ik wil je graag leren hoe je je kunt verbinden met het Quantumveld. Om je op weg te helpen heb ik een gratis Quantum Meditatie voor je gemaakt. Klik hier en scroll naar beneden en je kan direct beginnen! 

Ben je ook benieuwd wat voor mogelijkheden er voor je klaar liggen als je een Quantum Trance Reis maakt? Stuur me dan een bericht of vraag  hier een gratis intakegesprek aan.


Vind je dit artikel waardevol of ken jij iemand voor wie dit waardevol is? Help me dan zoveel mogelijk mensen te bereiken. Deel dit artikel via de sociale media knoppen hieronder.


Over de schrijver
Mijn naam is Nicoline Valkenburgh en ik ben een Spirituele Business Gids die zich richt op het begeleiden van ondernemers en executives naar hun hoogste potentieel. Na het overlijden van mijn geliefde heb ik een diepgaande transformatie doorgemaakt en een unieke methode ontwikkeld genaamd "Kraak Je Business Quantumveld©".Dit programma is ontworpen om jouw spiritueel bewustzijn te vergroten en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, zodat je je creativiteit en zelf probleemoplossend vermogen op een natuurlijke manier kunt activeren.Als Spirituele Business Gids geloof ik dat er meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en dat we toegang hebben tot oneindige mogelijkheden als we ons bewustzijn uitbreiden. Wil je meer weten over mijn exclusieve programma? Stuur me dan gerust een bericht en dan spreken we elkaar binnenkort!
Reactie plaatsen