Online traject: De Shift naar 5D Bewustzijn

Online traject: De Shift naar 5D Bewustzijn

En daar stond ik ineens, verloren in niemandsland, tenminste zo voelde dat. Ken je dat gevoel, wanneer plotseling de stroom waarin je zo comfortabel was, stopt? Dat overkwam mij. Plotseling raakte ik mijn houvast kwijt. Alles verliep zo soepel, en ineens niet meer. Hoe was dat mogelijk? 


Ik weet inmiddels dat dingen niet voor niets gebeuren en dat in alles een boodschap zit maar ik raakte toch verward want ik wist ineens niet meer welke richting ik op moest gaan. Ik heb even geprobeerd mezelf te dwingen tot creativiteit, want ik moest toch íets doen? Iets creëren, of iets verbeteren wat al lang op de plank lag?

Doorgaan of uittunen?

Maar niets lukte. De stroom van inspiratie verminderde, en diep van binnen wist ik dat ik rust moest nemen, moest 'uittunen' en me overgeven aan het moment. Uiteindelijk deed ik dat, hoewel het niet meteen lukte ;-) Pas toen ik weer goed voor mezelf ging zorgen en naar binnen keerde, begon ik me beter te voelen.

Je wordt altijd beloond

Dit was in 2023, en niet veel later stapte ik het nieuwe jaar binnen. In de laatste dagen van dat jaar hield ik een mooi en bijzonder ritueel in het ijskoude water van een meer. Dit deed ik om alles los te laten wat ik achter me wilde laten en me voor te bereiden op alles wat ik in het nieuwe jaar naar me toe wilde trekken.

En toen, nog geen week later, kwam de verandering. Ik vond mijn flow terug en kreeg een ingeving, een 'download', waardoor mijn creatieve energie weer begon te stromen. Zo ontstond mijn gloednieuwe 1-op-1 traject: "De Shift naar 5D Bewustzijn", geheel online. Wat ben ik daar blij mee want...

Ik ga op reis

Ik ga op reis, de reis die ik eigenlijk met mijn geliefde zou maken: overwinteren in het buitenland en leven als een digital nomad. Dit had ik 12 jaar geleden al in een visioen gezien. Ik dacht dat we het samen zouden doen, maar kennelijk was het de bedoeling dat ik dit avontuur alleen zou aangaan. Daarom begin ik met 3 à 4 weken in het buitenland, om te ervaren of het echt zo leuk is als ik denk. Jarenlang dacht ik dat het Spanje zou zijn, maar ineens kwam Curaçao in beeld, tijdens mijn rustperiode.

 Curaçao, vroeg ik me hardop af. Waarom daarheen, zo ver weg? Maar het antwoord zal ik onderweg wel vinden, misschien iets met de energiefrequentie van de plek?

Mijn download voor jou!

Dus daar ga ik, leven als een digital nomad en ik kan jouw gewoon blijven begeleiden! Daarom voelt mijn nieuwe online 1 op 1 traject, "De Shift naar 5D Bewustzijn", als een geschenk. Misschien is het ook wel een geschenk voor jou. Dit traject staat in het teken van het ascentieproces, de overgang van de 3e naar de 5e dimensie. Jouw kans om, waar je ook woont, jouw 5D-transformatie te ontvangen waar je naar verlangt!

Ik ben jarig en trakteer!

En.... ik doe er nog een schepje bovenop want omdat ik in januari jarig ben, heb ik er een feestelijke korting aan gegeven. Ik vind het een geweldige kans voor jou! Je kunt nu alles lezen over dit traject en ontdekken wat het je zal brengen. Het is mogelijk om je investering in maximaal drie termijnen te voldoen, zodat het voor veel mensen toegankelijk is.

Klik hier om alles te lezen over dit fantastische online 1 op 1 traject en natuurlijk jouw feest korting te claimen!

Ga je mee op deze reis?


Vind je dit artikel waardevol of ken jij iemand voor wie dit waardevol is? Help me dan zoveel mogelijk ondernemers te bereiken. Deel dit artikel via de sociale media knoppen hieronder of stuur deze mail door naar een ondernemer die hier ook van kan profiteren!

Over de schrijver
Mijn naam is Nicoline Valkenburgh en ik ben een Spirituele Business Gids die zich richt op het begeleiden van ondernemers en executives naar hun hoogste potentieel. Na het overlijden van mijn geliefde heb ik een diepgaande transformatie doorgemaakt en een unieke methode ontwikkeld genaamd "Kraak Je Business Quantumveld©".Dit programma is ontworpen om jouw spiritueel bewustzijn te vergroten en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, zodat je je creativiteit en zelf probleemoplossend vermogen op een natuurlijke manier kunt activeren.Als Spirituele Business Gids geloof ik dat er meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en dat we toegang hebben tot oneindige mogelijkheden als we ons bewustzijn uitbreiden. Wil je meer weten over mijn exclusieve programma? Stuur me dan gerust een bericht en dan spreken we elkaar binnenkort!
Reactie plaatsen