Hoe ga je van angst naar verbinding met jezelf als hooggevoelig mens?
25 september 2022 

Hoe ga je van angst naar verbinding met jezelf als hooggevoelig mens?

Veel hooggevoelige mensen hebben het gevoel het contact met zichzelf kwijt te zijn. Dat wordt nog meer voelbaar als de media een schepje boven op de angst doet die veel hoogsensitieve mensen al voelen. Het leven vraagt veel van ons en wij hebben een keuze hoe we hier als HSP en als Lichtwerker mee om willen gaan...

Als je mee gaat in de angst zal angst steeds meer zichtbaar worden in je leven en denk je: zie je wel? We geven dan vaak de omgeving de schuld maar zonder dat je het in de gaten hebt ben je dit ook zelf aan het manifesteren terwijl je dat helemaal niet wil!

Je bent meer vatbaar voor angst als je zelf nog veel (on)bewuste angst in je lichaam hebt zitten.

Daarom is het zo belangrijk om in deze tijd aan je oude stukken te werken zodat je deze los kan laten waardoor je je makkelijker kan verbinden met jezelf en met de 5e Dimensie. Wat dat precies is lees je hier.
Dat makkelijker met jezelf verbinden willen de meeste mensen wel. Sterker nog het is vaak een diepe wens van velen maar tijd en moeite nemen om daar te komen wordt het liefste overgeslagen. Want tja hallo….wat zal ik daar aantreffen? Heb ik daar wel zin in...? Dat kan ook heel spannend zijn, ik weet er zelf alles van…

En wat ik ook heb ervaren is dat als je er niets aan doet en je denkt: het is er niet, dat voor even best werkt alleen komt het naderhand keihard terug…auw!

En daardoor blijf je vastzitten, jaren lang en soms een heel leven lang, je afvragend waarom je maar niet gelukkiger wordt...

Herken jij dit ook?

Als jij iets in het leven wil ga dan voor jezelf. Daar is niets egoïstisch aan. Dat is je verbinden met de liefde die je al bent. Het roept jou en jij hoeft alleen maar te zeggen: ik hoor je....en dan tot actie overgaan...

Pak die hand die naar jou uitgereikt wordt en ga samen op pad. Ook al zit je heel diep zoals ik de laatste maanden heb gezeten je komt er altijd weer uit. Hier lees je hoe dat kwam. Ik heb het zelf  zoveel transformatie processen doorgemaakt waardoor ik weet wat er zich op dat moment bij jou van binnen afspeelt én ook weet hoe bevrijdend het is om niet meer al die ballast van anderen mee te hoeven sjouwen.

Want dat is het vaak he: ballast van anderen.....

Deze maand heb ik nog een mooie september aanbieding voor je...

...dus je hebt nog een week de kans om voor die prijs samen met mij op pad te gaan.

Hier lees je over Transformatie Coaching en hier lees je over Quantum Timeline Jumping. Beide vormen helpen je om grote sprongen in je bewustzijnsontwikkeling te maken en angst stap voor stap achter je te laten. Er zijn ook mensen die een combi maken net wat jij wil!

Stuur me een berichtje via nicoline@soulview.nl als je nog vragen hebt of klik op de button van jouw keuze op de desbetreffende pagina en we hebben deze week nog contact met elkaar!

 En heb je moeite met het meedeinen van de energie van nu? Dan zou ik je helemaal willen uitnodigen om mee te doen wat dat kan zeker anders.

 Ik ontmoet je graag binnenkort!

 

Vind je dit artikel waardevol? Of ken jij iemand voor wie dit waardevol is? Help me dan zoveel mogelijk hoogsensitieve mensen en Lichtwerkers te bereiken. Deel dit artikel via de sociale media knoppen hieronder.

Over de schrijver
Mijn naam is Nicoline Valkenburgh en ik ben een Spirituele Business Gids die zich richt op het begeleiden van ondernemers en executives naar hun hoogste potentieel. Na het overlijden van mijn geliefde heb ik een diepgaande transformatie doorgemaakt en een unieke methode ontwikkeld genaamd "Kraak Je Business Quantumveld©". Dit programma is ontworpen om jouw spiritueel bewustzijn te vergroten en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, zodat je je creativiteit en zelf probleemoplossend vermogen op een natuurlijke manier kunt activeren. Als Spirituele Business Gids geloof ik dat er meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en dat we toegang hebben tot oneindige mogelijkheden als we ons bewustzijn uitbreiden. Wil je meer weten over mijn exclusieve programma? Stuur me dan gerust een bericht en dan spreken we elkaar binnenkort!
Reactie plaatsen