Jouw persoonlijke reis naar spirituele bewustwording

Jouw persoonlijke reis naar spirituele bewustwording

Zoals ik werk als coach, als Spirituele Gids heb ik niet geleerd vanuit boekjes. Het is de manier hoe ik alles zelf doorleefd heb. Ik geloof dat, ongeacht hoeveel opleidingen, cursussen of trainingen je volgt, je nooit echt in staat bent om anderen te begeleiden als je niet eerst zelf de moed hebt gehad om je eigen schaduwzijden en pijn onder ogen te zien.

De Rol van Trauma's in Ons Leven

We dragen allemaal trauma's met ons mee, groot of klein, en hoe vreemd het ook klinkt ze zijn noodzakelijk voor onze groei. Door onze levenslessen uit deze trauma's te begrijpen, te helen en te transformeren ga je anders in de wereld staan. Je leven wordt lichter en dat is iets wat ik zelf ook aan den lijve ervaren heb. Ook na een groot verlies.

De invloed van het Quantumveld

In mijn 19 jaar als coach heb ik talloze mensen geholpen om een lichter leven te leiden. Met de toevoeging van het Quantumveld in mijn tool box, ben ik in staat om mensen op een diep level te helpen oude blokkades, programmeringen en patronen los te laten op een revolutionaire wijze. Heel anders dan hoe de meeste coaches werken. Ook werk ik met innerlijk kind werk, regressie, reïncarnatie, healing, channelen, mindset en manifestatietechnieken.

Het Bevrijden van Onnodige lasten

Het is zo gaaf om te zien hoe levens veranderen en opbloeien als ze zich bevrijden van allerlei lasten want geloof me, 95% van de ellende die je met je meedraagt, is niet van jou! Voel je hoe bizar dat is? Bedenk je even wat jij allemaal meedraagt...

Deze Zomer heb ik nog Ruimte voor een Paar Mensen die Klaar zijn om écht Door Te Pakken! 

Wil je liever zelf aan de slag?

Dan help ik je verder met onderstaande 5 tips:

1.Creëer Positieve Intenties: Begin met het instellen van positieve intenties voor jezelf. In plaats van je te concentreren op wat je niet wilt, richt je je aandacht op wat je wel wilt manifesteren in je leven. Het krachtige aan positieve intenties is dat ze je helpen je focus en energie te richten op de dingen die je wilt bereiken, in plaats van op de dingen die je wilt vermijden.

2.Zelfbewustzijn ontwikkelen: Begin met het observeren van je gedachten, emoties en gedragingen. Je kunt alleen veranderen wat je bewust bent.

3.Erken je trauma's: Hoe groot of klein ze ook zijn, begin met het erkennen van je trauma's. Je kunt ze pas verwerken en loslaten als je eerst toegeeft dat ze bestaan.

4.Liefdevol zelfonderzoek: Neem de tijd om met vriendelijkheid en compassie naar jezelf te kijken. Begrijp jezelf beter en probeer te zien waar je blokkades vandaan komen.

 5.Stel je open voor het Quantumveld: Begin met het verkennen van de concepten van kwantumfysica en hoe ze kunnen worden toegepast op jouw persoonlijke groei en bewustzijn.

Ben jij een doorpakker en bereidt om jezelf een lichter leven te gunnen? Je spirituele bewustzijn te vergroten en iets heel waardevols te ontvangen dat je de rest van je leven dagelijks kunt blijven gebruiken? Kom dan met me in contact. Deze zomer krijg jij er nog een extra bonus bij, hoe gaaf!  :-)

Jouw lichter leven wacht op je!


P.S. Ik wil je graag leren hoe je je kunt verbinden met het Quantumveld. Om je op weg te helpen heb ik een gratis Quantum Meditatie voor je gemaakt. Klik hier en scroll naar beneden en je kan direct beginnen! Wil je ook ervaren wat voor mogelijkheden er voor je klaarliggen als je een Quantum Trance Reis maakt? Stuur me dan een bericht of vraag  hier een gratis intakegesprek aan.


Vind je dit artikel waardevol of ken jij iemand voor wie dit waardevol is? Help me dan zoveel mogelijk mensen te bereiken. Deel dit artikel via de sociale media knoppen hieronder.

Over de schrijver
Mijn naam is Nicoline Valkenburgh en ik ben een Spirituele Business Gids die zich richt op het begeleiden van ondernemers en executives naar hun hoogste potentieel. Na het overlijden van mijn geliefde heb ik een diepgaande transformatie doorgemaakt en een unieke methode ontwikkeld genaamd "Kraak Je Business Quantumveld©". Dit programma is ontworpen om jouw spiritueel bewustzijn te vergroten en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, zodat je je creativiteit en zelf probleemoplossend vermogen op een natuurlijke manier kunt activeren. Als Spirituele Business Gids geloof ik dat er meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en dat we toegang hebben tot oneindige mogelijkheden als we ons bewustzijn uitbreiden. Wil je meer weten over mijn exclusieve programma? Stuur me dan gerust een bericht en dan spreken we elkaar binnenkort!
Reactie plaatsen