Zo creëer je als HSP een gezonde leefstijl

Zo creëer je als HSP een gezonde leefstijl

Omdat het leven zo snel gaat, gaat ook de tijd snel voorbij dat je geniet. Het leven is vooral bedoeld om het leuk te hebben en dat leven te leiden waar jij naar verlangt. En toch zijn er nog een heleboel HSP-ers die tijd verloren laten gaan door zaken die je niet veel verder brengen in je persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van je bewustzijn.


Ik voel me vaak zo overprikkeld, onrustig en chagrijnig...


Veel hoogsensitieve mensen ervaren ergens last van, maar zien het niet als een probleem of zien niet het nut ervan in om hier iets mee te gaan doen. Ze blijven aanmodderen of klagen en denken dat er vast iemand in hun leven komt die met een toverstaf gaat zwaaien en dat dan alles goed komt. Het moet niet te veel tijd en moeite kosten.

Zo kom ik even met de deur in huis vallen! Dit kan best confronterend overkomen, maar het feit is, als je je erin herkent, dat het meer confronterend is dat je er niets mee doet. Zo verspil je kostbare tijd om te genieten!


Verantwoordelijkheid nemen over je hooggevoeligheid 

Het gaat hier dus om verantwoordelijkheid nemen over je eigen leven en die van je kinderen. Zelfs voor het collectieve proces! Weet dat jouw hoogsensitiviteit een bijzonder mooie eigenschap is waarin het de bedoeling is dat je deze gaat ontwikkeling om tot volle bloei te laten komen. Eerst voor jezelf en dan om door te geven aan anderen. Want de wereld heeft jouw sensitiviteit en licht nodig. Zeker nu in deze tijd!


Er gebeurt vandaag de dag heel veel in de energie en dat voel jij als hooggevoelig mens!


Ik hoef jou niet te vertellen hoe pittig deze tijd is. De dualiteit op aarde is groter dan we ons voor mogelijk houden. Maar ik geloof dat niets voor niets gebeurt en dat alles dus een reden heeft. We zien het voor onze ogen gebeuren en de energie raast er tussendoor. Voel jij dat ook?


Gezond leven als levensstijl

Of je nu met alles wat er in de wereld gebeurt eens bent of niet iedereen wordt op zichzelf terug geworpen. De ene gaat er radicaal tegenin, de ander beweegt mee. Wat je ook kiest, alles is goed zolang jij voelt wat goed is voor jou. Wat niet gelijk betekend dat het makkelijk is om je staande te houden. Jij als HSP voelt alles nog meer intens waardoor het belangrijk is gezond te (gaan) leven. En dan bedoel ik niet alleen via fysieke voeding maar vooral al ook: hoe voed jij jezelf op geestelijk gebied?


Wil jij je als HSP vullen of voeden?


Wees eens eerlijk hoe vaak heb jij tijd verloren laten gaan aan nutteloze dingen, bijvoorbeeld urenlang over sociale media scrollen, je boos maken over zaken waar je geen invloed op hebt of klagende gesprekken met mensen waardoor je energie nog meer naar beneden gaat? En is dat jezelf vullen of voeden...?

Jaren geleden heb ik ervoor gekozen om mezelf vooral te willen voeden omdat ik heb gemerkt dat dat bijdraagt aan mijn gezondheid. Toen ik 12 jaar geleden in een burn-out raakte was het mijn moment om  naar mijn situatie te gaan kijken en mijn stress om te zetten naar ontspanning. Doordat ik aan mezelf gewerkt hebt en aan den lijve heb ervaren hoe bevrijdend dat is heb ik meer plezier gekregen in mijn leven. Ik wilde niets liever dan dit blijven voelen en zo heb ik als HSP mijn gezonde levensstijl gecreëerd!


Wat ik kan, kun jij ook!

Verlang jij ook naar meer rust en plezier in je leven? Dat heb ik iets heel leuks voor jou!

Al mijn inzichten, tools en tips heb ik voor jou gebundeld in een online programma. Door hier aan mee te doen ga jij jezelf ontdekken als hooggevoelig mens zodat jij veel makkelijker in deze tijd kan blijven staan. Omdat ik precies weet hoe ik mijn energie kan beheren heb ik niet zoveel last van alle gedoe om me heen. Ik weet hoe ik mezelf hoog in de energie kan houden waardoor er minder verloren gaat. Daardoor ben ik minder moe omdat bepaalde situaties mij niet meer raken. Ik weet namelijk welke energie van mij is en welke van de ander!


Zo creëer ik een gezonde leefstijl wat mij elke dag weer helpt!


Wil jij dat ook? Doe dan gezellig mee, want ja aan jezelf werken kan ook op een gezellige manier!

Klik hier voor meer informatie.


Vind jij dit artikel waardevol? Of ken jij iemand voor wie dit waardevol is? Help me dan zoveel mogelijk hoogsensitieve mensen te bereiken. Deel dit artikel via de sociale media knoppen hieronder. Ik vind het ook leuk als je een reactie achter laat!

Over de schrijver
Mijn naam is Nicoline Valkenburgh en ik ben een Spirituele Business Gids die zich richt op het begeleiden van ondernemers en executives naar hun hoogste potentieel. Na het overlijden van mijn geliefde heb ik een diepgaande transformatie doorgemaakt en een unieke methode ontwikkeld genaamd "Kraak Je Business Quantumveld©". Dit programma is ontworpen om jouw spiritueel bewustzijn te vergroten en vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, zodat je je creativiteit en zelf probleemoplossend vermogen op een natuurlijke manier kunt activeren. Als Spirituele Business Gids geloof ik dat er meer is dan wat we met het blote oog kunnen zien en dat we toegang hebben tot oneindige mogelijkheden als we ons bewustzijn uitbreiden. Wil je meer weten over mijn exclusieve programma? Stuur me dan gerust een bericht en dan spreken we elkaar binnenkort!
Reactie plaatsen