fbpx

Soulview is een praktijk voor spirituele groei, bewustwording & heling.

 De aarde zit in een grote veranderingsfase en dat betekent dat jij daar ook in zit. Dat zal je als hoog sensitief persoon waarschijnlijk al lang gevoeld hebben. Het nodigt je uit om op een andere manier naar jezelf te gaan kijken, het vraagt om zelfinzicht en om op een bewuste manier jouw ervaren problemen te gaan oplossen. Mijn manier van werken is om rechtstreeks naar de kern te gaan.

Loop jij herhaaldelijk vast in dezelfde situaties? Ervaar je innerlijke- en/of fysieke pijn? Baal je dat je leven niet loopt zoals je zou willen? Ben je het zat te leven naar wat anderen van je verwachten? Ervaar je veel stress en burnout klachten? Wil jij graag je levenskracht hervinden? Kortom: Wil jij werken aan je blokkades en deze transformeren zodat je leven weer gaat stromen en jij blij bent? Ik help je daar graag bij!

Het is mijn missie om jou te helpen weer verbinding te maken met jouw Intuïtie, jouw Hart en jouw Ziel zodat  jij je Ware Zelf leeft! Dit is de sleutel tot jouw geluk!

Ik begeleid mensen die een pad willen volgen van transformatie, spirituele groei en bewust Zijn. Mensen die anders naar het leven en zichzelf willen (leren) kijken en met hun levenslessen aan de slag gaan. Van “overleven” naar ten volle in je levenskracht staan!

De rode draad in mijn werk en mijn leven is het contact met de Ziel en ik leer jou dat graag ook! Want daar ligt al jouw kennis en al jouw antwoorden. Ik ben een wakkermaker met als doel je te helpen dat je meer zelfbewust wordt, je eigen verantwoordelijkheid neemt, vanuit je eigenheid handelt en voelt en daardoor in je kracht en vrijheid leeft!

In mijn begeleiding zet ik al mijn aardse- en mediamieke kwaliteiten in om jou verder te helpen in het proces dat jij loopt. Ik stem op je af van ziel naar ziel zodat antwoorden vrij kunnen komen die nodig zijn voor jouw levenspad, voor heling en voor het transformeren van jouw blokkades die daar voor liggen.

Klik op onderstaande foto’s en voel wat er bij jou resoneert. Maak een keuze waarin ik kan bijdragen in jouw bewustwordingsproces.